Iskolai bálra smink kezdőnek?
Az iskolánkban jövőhéten lesz bál és szeretném kisminkelni magam,de sajnos nincs túl nagy gyakorlatom sminkelés terén.Viszont van egy-két dolog,ami miatt elég bonyolult az életem.:)
-Vegyes a bőröm.Reggel,mikor felkelek eléggé hámlik az orrom és a homlokom és húzódik úgyszintén a homlokon.
-Vannak pattanásaim és mitesszereim.
-Nem fehérek a fogaim.
-A szemöldököm nagyon távol áll egymástól,és ahol kezdődnie kéne ott alig van szőr.
Nos,ezek után szerintetek,hogy találjam a tökéletes alapozót?Mert főleg ezzel van a gondom,ugyanis ha lealapozom az arcom,látszik hogy hámlik a bőröm:(A tus használat megy,de rúzs téren gyakorlatlan vagyok.És még valami, bár ez nem ide tartozik,gyűrű göndör hajam van, bálra mihez kezdjek vele?Nem vasalom ki.
Köszi a válaszokat
Hát, a bőrödet rendbe kéne rakni, ez nem smink kérdése.
Hidratáló bőrradír, rendszeres kímélő bőrtisztítás és ápolás kéne neki.
A fogaiddal nem sokat kezdhetsz.
Én alapozó helyett a Granier BB krémjét ajánlanám, az nagyon szép, természetes, hamvas, matt hatást kelt. Meglepően jól fed, mégse maszk-szerű.
De a hámlást máshogy kell kezelned...
A szemhéjtus az jó, a rúzs elég egyszerű, stifttel is felviheted, de egy szivacsos applikátorral rendelkező folyékony rúzs is jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!