Hol lehet olcsóbb de jó minőségű sminket kapni? Egy kezdőnek milyen smink kellékeket kell vennie?
Figyelt kérdés
Most kezdtem ez sminkelni magam, és ahogy nézelődtem egy-egy alapozó vagy korrektor nagyon drága(legalábbis nekem) Tudtok olyan helyet ahol vannak olyan középkategóriás sminkek?Most a BB krémet szeretném kipróbálni csak jókat hallottam róla.Tudnátok márkát és árat is írni..?! Nagyon fontos lenne!2014. febr. 12. 21:27
1/3 anonim válasza:
Itt nézelődj: (Találsz véleményeket, és árkategóriát is: [link]
Én mindenképpen ajánlom, hogy vásárolj sminkszivacsot, különböző ecseteket, külön a szemre, szájra, szemöldökre, illetve pirosításra.
Én nagyon szeretem az áttetsző porpúdert, szépen mattít és egész nap üde az arcom.
A szemöldök filc is nagyon jó kis találmány, sokkal könnyebb dolgozni vele, mint a ceruzával. Ha sminkeled magad, fontos, hogy a szemöldöködet is hangsúlyozd.
Szempillafestéshez szükséged lehet szempilla göndörítőre, illetve jó minőségű szempillaspirálra. Ajánlom az Avon Super Shock spirálját.
Egyébként szerintem az Essence termékek elég jók, kaphatók Rossmannban, Dm-ben és Müller üzletekben is. Nézz utánuk!
Remélem segítettem!
21/L
2/3 anonim válasza:
ebay :) én Cosmeticmarket2012-től rendelek Skin79 BB krémet imádom
3/3 anonim válasza:
oo és olyan 2-3 ezer egy normális BB krém
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!