Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hol lehet olcsóbb de jó...

Hol lehet olcsóbb de jó minőségű sminket kapni? Egy kezdőnek milyen smink kellékeket kell vennie?

Figyelt kérdés
Most kezdtem ez sminkelni magam, és ahogy nézelődtem egy-egy alapozó vagy korrektor nagyon drága(legalábbis nekem) Tudtok olyan helyet ahol vannak olyan középkategóriás sminkek?Most a BB krémet szeretném kipróbálni csak jókat hallottam róla.Tudnátok márkát és árat is írni..?! Nagyon fontos lenne!

2014. febr. 12. 21:27
 1/3 anonim ***** válasza:

Itt nézelődj: (Találsz véleményeket, és árkategóriát is: [link]

Én mindenképpen ajánlom, hogy vásárolj sminkszivacsot, különböző ecseteket, külön a szemre, szájra, szemöldökre, illetve pirosításra.

Én nagyon szeretem az áttetsző porpúdert, szépen mattít és egész nap üde az arcom.

A szemöldök filc is nagyon jó kis találmány, sokkal könnyebb dolgozni vele, mint a ceruzával. Ha sminkeled magad, fontos, hogy a szemöldöködet is hangsúlyozd.

Szempillafestéshez szükséged lehet szempilla göndörítőre, illetve jó minőségű szempillaspirálra. Ajánlom az Avon Super Shock spirálját.

Egyébként szerintem az Essence termékek elég jók, kaphatók Rossmannban, Dm-ben és Müller üzletekben is. Nézz utánuk!

Remélem segítettem!

21/L

2014. febr. 12. 22:02
 2/3 anonim ***** válasza:
ebay :) én Cosmeticmarket2012-től rendelek Skin79 BB krémet imádom
2014. márc. 24. 23:07
 3/3 anonim ***** válasza:
oo és olyan 2-3 ezer egy normális BB krém
2014. márc. 24. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!