Kék színű szemhez milyen színű szemhéjpúder illik legjobban?
Figyelt kérdés
2014. febr. 11. 20:10
2/8 anonim válasza:
Kéket a barna emeli ki a legszebben. A feketét kerüld szerintem túl erős. Inkább a szürke és a barna
5/8 hosszúhajú válasza:
a kék hideg szín, elvileg akkor fekete. de nézd meg milyen típus vagy - tavasz nyár ősz tél - a bőr, szem, és hajszíned együtt megmondja melyik típusba tartozol, és mely színek állnak neked legjobban.
6/8 A kérdező kommentje:
Az a baj nem tudom eldönteni melyik típusba tartozok?? Mert világosbarna a hajam, kék a szemem, világos a bőröm viszont hamar le tudok barnulni, nem igazán szoktam leégni, nem vagyok szeplős.
2014. febr. 18. 09:05
7/8 hosszúhajú válasza:
hú, hát látatlanban nehéz. akkor csináld azt, hogy színeket, egyszínű anyagokat próbálgatsz az arcod elé, természetes fényben, majd lámpafénynél is. pasztell színeket, majd erős színeket... aztán talán így vissza tudsz következtetni melyik típus vagy. és azok a színek sminkben és ruhában is jók lesznek.
8/8 anonim válasza:
A kék szemhez illik még a kék szemhéjpúder is, csak ha világosabb a szemed, akkor sötétebb kéket használj és fordítva :) (kék szemű vagyok, próbáltam már :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!