Hol vehetek jó, de nem túl drága smink kellékeket? Pl. : ecsetek, korrektor a szemre. Milyen szemceruzát vegyek, ami szintén nem túl drága, de krémes (azaz erősen fog)? Ti melyik szempillaspirált használjátok? Igaz hogy a vízállók károsabb?
Figyelt kérdés
2012. febr. 26. 20:33
1/4 anonim válasza:
Most akciós Avon termékek vannak,mér 850-től szempillaspirál.Nézz szét egy Avon tanácsadónőnél.
Amúgy ha szépségblogot vezetnél,akkor kapnál ingyenes termékmintákat,akár MAC-től,Astortól...:)
Ja és kéthetente járd Rossmannt,DM-et,és figyelj az akciókra.
2/4 A kérdező kommentje:
köszi :)
2012. febr. 26. 21:02
3/4 anonim válasza:
Ecsetek közül elég jók az essence termékek. Ha még kezdő vagy akkor szerintem most még elég lesz. Ha ecsetkészletet szeretnél én mindenképp a SIGMA ecseteket ajánlom. MAC minőségűek töredékáron. Szemhéjpúder,korrektor mindenképp NYX vagy nézd meg a Coastal Scents palettáit.
Spriál mindenkinél változó, nálam a Maybelline elég jól bevált.(azt hiszem a volum express colossal-t használom most)
Remélem tudtam segíteni!:)
4/4 A kérdező kommentje:
igen sokat segítettél, köszi :D
2012. febr. 29. 21:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!