Milyen korrektort/színezett hidratóllót ajánlatok?
Figyelt kérdés
14éves lány vagyok,alapozót használok azmiatt mert piros az arcom,pár bőrhibám vancsak.Mit ajánlotok amivel a pirosságot eltudom tüntetni? Bőrgyógyásznál voltam már2012. febr. 23. 09:34
1/6 anonim válasza:
Korrektorokat én speciel nem szeretem, főleg nem a stickeset, akkor már inkább a folyékony, de az meg csak szem alá jó, ha éppen fed vmit. Színezett hidratálókat nem próáltam.
Én ajánlanék neked egy Essences vagy Catrices alapozót. Essence 1099. Catrice 1899 ft. Szerintem az teljesen megfelel, csak alapozás előtt kend be az arcod vmi arckrémmel és ha beitta a bőröd mehet rá az alapozó szépen eldolgozva.
2/6 A kérdező kommentje:
Szija,De alapozót nemszeretnék használni,mertcsak ezmiatt kell,hogy tünjön el a pirosság,eddig alapozót használtam.
2012. febr. 23. 13:58
3/6 anonim válasza:
En ertem, de a szinezett hidratalo nem olyan jo fedesu, szerintem latszodna attol meg.:/ Korrektor meg megint egy olyan dolog, hogy abbol a stickeset eldolgozni szepen..vagy a folyekonyat...es ne is usson el. Vhogy alapouoval jobban jarsz. Avgy pedig baratkozz keg a piros foltokkal. .
4/6 A kérdező kommentje:
köszi,alapozóból van folyékony is az maybelin,nekem bevállt azis és egy essence is ez hab állagu
2012. febr. 24. 14:15
5/6 anonim válasza:
Hat jok is azok.:) de nekem most a Catrice lett a favorit.:)
6/6 A kérdező kommentje:
Majd kipróbállom:):)
2012. febr. 25. 19:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!