A korrektort vagy az alapozót kell előbb felkenni?
Figyelt kérdés
2012. jan. 29. 22:09
1/8 anonim válasza:
Én a korrektort teszem fel előbb.
2/8 anonim válasza:
Mindenki mást mond, bár én is a korrektort szoktam...
4/8 anonim válasza:
A "nagy" bueaty bloggerek szerint utána kell.
5/8 anonim válasza:
Itt a gyk-n és blogokon is azt olvastam, hogy előbb alapozót és utána korrektort kell használni, majd púderrel fixálni. Nálam a sorrend általában: korrektor, alapozó, púder. Bár többnyire csak korrektort használok.
16/L
6/8 anonim válasza:
Én is úgy tudtam hogy a korrektort kell de aztán lehet hogy ez a a körrektor álladától is függ :))
7/8 csak1csajszi válasza:
Néztem múltkor egy videót,és a sminkes csaj azt mondta,hogy először az alapozó,utána a korrektor,mert ha fordítva csinálod,akkor elkened a korrektort..és ugyanúgy lászik majd a bőrhiba..mondjuk logikus :D
8/8 anonim válasza:
Eggyiket sem, a pasik nem a púderes korrektoros arcokat akarja puszilgatni..;)
Amúgy alapozó xdd.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!