Milyen eszközöket, sminkeket, praktikákat ajánlotok egy kezdőnek?
Figyelt kérdés
Sima,egyszerűeket szeretnék először kipróbálni, hogyan kezdjek hozzá?
16/L
2014. jan. 7. 11:21
1/3 anonim válasza:
Ami szerintem biztosan kell: korrektor, alapozó, púder, pirosító, szemceruza (nem fekete), szájkontúr ceruza (lehetőleg nude, alig látható árnyalat), szájfény, rúzs, esetleg szemhéjpúder. Ha van kérdésed inkább kérdezz, mert nem tudom, hogy mit tudsz és mit nem.
2/3 anonim válasza:
Szerintem kezdetnek a te korodban elég egy szempillaspirál, korrektor és szájfény. A szemöldököd legyen szépen formázva. Ha komolyabban szeretnél vele foglalkozni, a youtube-on nagyon sok sminkes videót lehet találni az egészen egyszerűektől a legkáprázatosabb sminkekig. Gyakran a felhasznált kozmetikumokat is feltüntetik. Illetve magyar nyelven is van jónéhány beauty blog is, azokat is olvasgathatod.
3/3 anonim válasza:
bb krém,púder,pirosító de inkább ezek a világosabb árnyalatok,szempillaspirál!!!!!! fontos!! illetve szerintem szájfény valami natur :) plusz ha szeretnél akkor használhatsz matt barna illetve annak árnyalataiból álló palettàt:)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!