Van ilyen piercing és ha igen hol lehet kapni?
Figyelt kérdés
Kb. 2 napja szúrták ki az orrom orrpc-m van, de túl nagy és le szeretném cserélni alig láthatóra mivel probléma a munkahelyemen hogy van piercingem. Van ilyen piercing, esetleg átlátszó ami alig észrevehető? Mert nem szeretném később újra kiszúratni. Előre is köszönöm a válaszokat! :) ( ja és ne írja azt senki hogy "akkor meg minek szúrattad ki?" én döntésen volt így döntöttem:) )2015. jan. 17. 10:36
1/3 anonim válasza:
Annyira sötét középkori dolog ez a "probléma van belőle, hogy tetkóm/piercingem van". Kiábrándító, hogy még mindig ez a hozzáállás dívik, mintha ettől bárki is másképp végezné a munkáját...
na bocs az OFFért, vannak átlátszó piercingek, igen, ha netről rendelnél, akkor "piercingbolt.com", ha boltban vennél, akkor Apacs ezüst.
2/3 A kérdező kommentje:
hát ez az! teljesen egyetértek veled. ja és köszönöm szépen! :))
2015. jan. 17. 10:55
3/3 anonim válasza:
Szívesen.
nekem tetoválásom van, tudom, milyen helyzet ez. Igaz, szándékosan eltakarható helyre tettem, mert számítottam erre, de valahol mégiscsak dühítő, hogy a testedet kell rejtegetned, mert mások ízlésének nem felel meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!