Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » PC témában ismertek! Ez...

PC témában ismertek! Ez vadhús lesz? Tragus pc felett 1 cm-rel. De miért ilyen távol lenne tőle?

Figyelt kérdés
4 napja lövettem egy Tragus pc-t a fülembe. Nem vettem észre hogy begyulladt volna. Most felette 1 cm-rel kb. egy kis dudort érek, látni még nem látni, és szerintem a lövés előtt nem volt az ott. Vadhús lesz? Neogranormonnal kenegetném az hatna?

2015. jan. 16. 20:42
 1/2 anonim ***** válasza:
Annyival felette nem lehet vadhús. Nem lehet, hogy eltört a porc? Tragust nem lenne szabad lövetni..
2015. jan. 17. 00:30
 2/2 A kérdező kommentje:
Szerintem (remélem) nem, annak utána fájdalommal kellett volna járnia igaz? Konkrétan fájni nem fájt inkább csak szokatlan volt az első napig, utána pedig szinte semmit nem éreztem.
2015. jan. 17. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!