Köldök piercing fog vékonyodni?
Figyelt kérdés
Egyszer már volt de nagyon rövid ideig. Újra szeretnék, de félek, hogy akkor is kitágulna/vékonyodna a lyuk ha sima bogyós és nem lógós lenne. Mit lehet ez ellen tenni? Egyénfüggő esetleg? :/ vagy időnként ki kell venni? Help :(2015. jan. 7. 19:11
1/4 anonim válasza:
Szia, nekem már 6 éve meg van a köldök piercingem, nem igazán vettem észre rajta, hogy vékonyodott volna vagy bármi más, hogy mennyire számít h lógós vagy bogyós azt nem tudom, nekem mindig is bogyós volt csak alkalmanként teszek be lógósat, kivenni csak akkor veszem ki mikor megtisztítom. Szerintem bátran csináltass egy újat viszont figyelj arra, hogy tényleg szakember csinálja, mert ha nem vastagon szúrja át a bőrt akkor lehetséges, hogy elvékonyodik vagy ahogy írtad kitágul egy idő után a bőröd. Remélem tudtam segíteni :)
2/4 A kérdező kommentje:
Igen. Köszönöm. Megy is a zöld kéz. :) mindenképpen szakember csinalja. Imadtam es imáfni fogom *_*
2015. jan. 7. 22:32
3/4 anonim válasza:
A korábbit tágulás miatt vetted ki?
4/4 A kérdező kommentje:
Nem. Siman meguntam.
2015. jan. 27. 01:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!