Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szőke festett hajhoz milyen...

Szőke festett hajhoz milyen színű rúzs passzol?

Figyelt kérdés

meggypiros az tuti és még?

randira milyen rúzs illik?vagy milyen smink?

2015. jan. 12. 23:59
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

azt olvastam a szőkéhez jó vörös rúzs.Természetesen világos szőke a hajad?

Nekem a kettő között telt is de nem felfújt.

szerintem ennek köze nincs arcformához a bőröm light beige ivory. alapozó szerint.. amúgy mittudom én nem sötét se nem vakítóan fehér.

2015. jan. 13. 10:51
 12/18 anonim ***** válasza:

Eleg vilagos, de telen mindig sotetebb valamivel.

Persze, van akinek jol all, de nekem nem. Csak azert hoztam fel magam peldakent, mert latatlanban nehez megallipitani, hogy neked mi allhat jol.

Ezen a kepen szerintem peldaul mindegyik borzaszto:

[link]

Amit te belinkeltel, az nem rossz.

Szerintem ezek az arnyalatok sotet hajhoz alapjaraton jobban mennek. A bordosabb arnyalatok tetszenek? Szerintem jobb a szokehez, mint a voros.

[link]

[link]

[link]

Egyebkent ha beirod gugliba, hogy "blonde hair", a kidobott kepek tulnyomo tobbsegen nude arnyalatokat hasznalnak az ajkakon.

[link]

2015. jan. 13. 11:12
 13/18 anonim ***** válasza:

1. Gondold el mit fogsz felvenni, ha ilyen semleges színeket akkor lehet rózsaszín és piros is a szád. Fekete, fehér, bézs,barna,szürke ezekre az árnyalatokra gondolok.

2. Ha a rózsaszín tetszik akkor csinálhatsz egy ilyen sminket is: [link]

3. Ha a pirosra szavazol akkor használj barnás, barackos,terakotás pirosítót és szépen fesd ki a szád. használj konturceruzát is. Én a koralos, narancsosabb piros rúzsokat ajánlom. [link]

4. Ha a fogad sárga akkor a kékes tonusu rúzsokkal lehet fehériteni, de nem fogsz hófehér mosolyt kapni. Szóval ezen butaság rágodni. Citrommal mosd át az picit fehérít.

2015. jan. 13. 13:32
 14/18 anonim ***** válasza:
szilvapiros
2015. jan. 13. 13:34
 15/18 anonim ***** válasza:

Szerintem ezt a bordot ne eröltesd mert öregít, optikailag kisebbnek mutatja a szádat és napközben pedig nevetséges és ribizlis.

Egyetlen férfinak sem tetszik a nagyon erős és látványos smink.

13. vagyok.

2015. jan. 13. 13:36
 16/18 anonim ***** válasza:

13&15. vagyok

Elmész egy Douglassba vagy Müllerbe, vásárlás ellenében az ott dolgozó lányok egyike csinál neked egy enyhe nappali sminket egy feltünőbb árnyalatú rúzzsal. Ott megfigyeled mit használ és hogyan és következő alkalommal már otthon is ki tudsz sminkelni. MAC-ban is megcsinálják de ha csak 15 ezerért vásárolsz termékeket.

Szóval írány oda randi előtt és nem kell ezen a kérdésen rágodni, ahelyett hogy kifested magad mint bazári majom (ha értenél a dologhoz nem itt kérdeznél róla)és leszerepelsz.

2015. jan. 13. 13:54
 17/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Szőke hajhoz kb minden passzol, a nude-tól kezdve az élénk vörösig.

Ha világos a bőröd én ajánlanám még az élénkebb pink színeket, esetleg szájfényt.

[link]

[link]

De persze a vörös se rossz.

[link]

Sztem nyugodtan használhatsz randira vörös rúzst, vagy élénk színeket, erősebb sminket (azért ízlésesen, ne vidd túlzásba). Sok fiú mondja hogy nem szereti a sminket, hát én néha elég erősen sminkelek, vörös rúzs, füstös szemek stb, eddigi barátaim, fiú ismerőseim mind dícsérik, pedig van köztük jópár visszafogottab fiú. Szóval nem a mennyiségen múlik hanema minőségen, ügyesen kell sminkelni

Ha keskeny a felső ajkad használj kontúr ceruzát amivel kicsit kijjebb húzod meg a kontúrt, úgy nagyobbnak látszik. De mindenképp a rúzzsal egyező színű kontúr ceruzát használj.

Ha a fogaid sárgák, az viszont eléggé látszik ha vörös rúzst használsz. Viszont van olyan fogkrém ami egy kis időre fehéríti a fogakat.

2015. jan. 13. 13:57
 18/18 anonim ***** válasza:

uh hát a rózsaszínt annyira nem tudnám magamon elképzelni az már barbis lenne..

a rikító pirosat se viselném nappal az utcán.

A bordó tetszik olyan drámai.

A szilva árnyalatok is szépek és a natúrabb barack nude pink vagy barnás is tetszik.

A modelleken jól mutat magamon nem tudom..a meggypiros jól áll nem sárgák a fogaim csak van ami sárgító benyomást kelthet egyes színek..

köszönöm a képeket! :) meg a segítséget

2015. jan. 13. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!