Festett fekete hajhoz es kek szemhez milyen ruzs illene? (fiu vagyok)
Miért akarod rúzsozni magad?
Maximum szájfény, mert fiú vagy. Én lány vagyok, de utálom a rúzst, csak elkenődik. Szájfény.
Szerintem tök mindegy, hogy fiú vagy lány vagy, ezzel csak felháborítod a még éppen alvó puritán közönséget. :D :D :D
Szóval szerintem attól függ, hogy mit akarsz kiemelni: a szemedet, vagy a szádat. A kettő egyszerre eléggé kurvás. Ha a szemedet kifestetted, akkor a szádra csak valami halványat, mondjuk szőlőzsírt tegyél, ha nagyon akarsz. Ha a szemedet fested halványra, akkor a szádra a hajad miatt illene valami sötétbordó szinte már fekete rúzs, de ne vidd túlzásba, mert hullakinézeted lesz. (Hacsak nem ez a célod... :)
Attól is függ, hogy milyen stílusban nyomod: ha valami dark figura vagy, akkor igazán elleshetted volna a többiektől a sötét rúzst :D
Semmiképp se használj rózsaszínt, még ha az illene is a szemedhez, csak ha pasizni akarsz ;)
Hát ennyi, szóval vagy a hajadhoz fested a szádat, vagy a szemedhez.
ha emo vagy szerintem semmilyen rúzst ne használj.
az kéne még, hogy elkenödjön és elsird magad ... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!