Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen smink állna jól nekem?...

Milyen smink állna jól nekem? ( festett fekete haj, tépett, de nincs fufrum kimondottan, fehér bőr, kék szem)

Figyelt kérdés
Nem nagyon vagyok az a smineklős fajta,de mostanában rákaptam..szemeimet szeretném hangsúlyozni.Esetleg képek is jöhetnének és tippek,ha tudod lépésről lépésre is. :) Köszi,így előre is!
2010. márc. 27. 11:03
 1/4 anonim ***** válasza:
A szemedet mindenképp hangsúlyozd spirállal,az nagyon ki tudja emelni.Én a helyedben nem használnék fekete szemceruzát, mert az nagyon darkossá tenne.A karikákat bőrhibákat tüntesd el korrektorral,és egy leheletnyi alapozót is használhatsz.ha olyan alapozód van ami után nem elég matt a bőröd, hanem csillog, akkor púderezd le.Attól függ milyen a stílusod, mert más egy nőises sminket elkészíteni, és más sportosat.Egyenlőre ha most kezdtél sminkelni ennyit mondanék, esetleg az ajkaidat piros rúzzsal emeld ki ha olyan az alkalom.De vigyázz akkor a szemedet ne hangsúlyoz erősen.A pirosítód szerintem piros árnyalatú legyen és nagyon finoman tedd fel ne legyen mű hatású.
2010. márc. 27. 12:32
 2/4 anonim ***** válasza:

Jah az előző vagyok, mielőtt rúzsoznál szerezz be egy fino ecsetet, azzal pontosan tudod felvinni.Szerinte előtte finoman púderezd le a szád, úgy tartósabb.:)

Hajrá!

2010. márc. 27. 12:36
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi,azért ezekt bőven megtudom csinálni. :P Kézügyességem megvan hozzá,a színek érdekelnének leginkább. :)
2010. márc. 27. 12:57
 4/4 anonim ***** válasza:

Ez nagyon szép sztem, de neki inkább zöldes szeme van

[link]

Ez is szép

[link]

Vagy csak így egyszerűen

[link]

Ha merészebb vagy a színekkel

[link]

Ennek van frufruja...

[link]

14/L

2010. márc. 27. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!