Festett fekete hajat hányszor szőkítsem? ( Többi lent. )
Figyelt kérdés
Régen festett vörös hajam volt, aztán átfestettem barnára :) Egy ideig nem is nyúltam hozzá, de most 1 hónapja rám jött, hogy fekete akarok lenni és persze nem gondolkoztam előre, de megbántam. Szeretném leszívatni, hogy újra vörös tudjak lenni. Elég lenne egyszer a feketét? Nem teljes szőkét akarok, elég, ha narancssárgás lesz a hajam, mert a vörös úgyis szép lesz :) Vagyis régen ,amikor 2 évig fekete voltam 2 leszívás után gyönyörű vörös lett. Légyszíves normális válaszokat írjatok! Köszönöm :)2011. okt. 5. 07:57
1/4 anonim válasza:
Attól függ mennyi ideig voltál fekete. Hány réteg fekete festék/színező van a hajadon?
Ha egy réteg színező 1X leszívás és 6-os oxi elég.
Ha festék és több réteg akkor kell a 9-es oxi. Lehet, hogy többszöri leszívás után szedi csak ki. A szőkítések között legalább 1-2 hónapot várj (addig csak hajszínezőt használj), hogy kíméld a hajadat.
Az első vörösre festésnél (szintén inkább színezőt használj) elképzelhető, hogy a töve a hajadnak pirosas árnyalatú lesz.
De ha kevesebb macerával akarod megúszni, inkább keresd fel a fodrászt! Felelősséget nem vállalok, a színeredmények valamint a hajad után!
2/4 anonim válasza:
próbált ki a "radírt" efasor a neve kellékesben lehet kapni. szó szerint leradírozza a szint a hajról, nem keletkezik hő ezáltal nem ég el a hajad...többször s leradírozhatod vele egymás után. nekem festett sötétbarnából lett szőke. egy mm sem kellett vágni belőle. ez egy por amit 9es oxival keverve kell a hajadra kenni, úgy mintha szőkítőporral csinálnád, csak ez nem olyan drasztikus a hajnak.sok siker:)
4/4 anonim válasza:
jók a válaszok én is ezt írnám sok sikert
de egy ügyes fodrász megéri az árát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!