Szőke festett hajhoz milyen színű rúzs passzol?
Figyelt kérdés
meggypiros az tuti és még?
randira milyen rúzs illik?vagy milyen smink?
2015. jan. 12. 23:59
1/18 anonim válasza:
szerintem alapozó,pirosító,szemspirál és labello+parfüm,dezodor...vörös rúzst még ne...
3/18 A kérdező kommentje:
de keskeny a felső ajkam akkor nem látszik annyira..
de elakarom csábítani..
vagy szájfény?
esetleg rózsaszín vagy barack rúzs?
2015. jan. 13. 00:03
4/18 A kérdező kommentje:
olyan árnyalatot mondjatok amitől nem hat sárgásan a fog..
2015. jan. 13. 00:04
5/18 A kérdező kommentje:
De a szemem mindenképp kihúzom a spirál nem elég!Áh kizárt..egyes nagyon visszafogott vagy..
az nálam a hétköznap a csak spirál..
2015. jan. 13. 00:07
6/18 anonim válasza:
mondanám, hogy küldj egy képet privátban, de nem akarok tolakodó lenni:)
7/18 A kérdező kommentje:
29 nő vagyok szóval nem kis iskolás aki csak labellot használ.
viszont eddig barna volt a hajam vagy más színű most szőkén nem tudom milyen rúzsok passzolnának ezért kérdeztem.mindegy majd kipróbálom ...
2015. jan. 13. 00:24
8/18 anonim válasza:
A rózsaszín összes árnyalata. Én világosbarnát is használok, meg néha barackvirag színűt, szőke vagyok.
9/18 A kérdező kommentje:
2015. jan. 13. 00:57
10/18 anonim válasza:
Ez nagyban fugg a borod szinetol es az arcodtol is. Arrol nem is beszelve, hogy a szokenek is ezer arnyalata van. Latatlanban nehez megmondani. Nekem peldaul termeszetes szoke a hajam, teltek az ajkaim, viszont ha pirosas-voroses ruzst kenek magamra, konkretan ugy nezek ki, mint Paprika Jancsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!