Szerintetek ez sok smink egy 15 evesnek?
Figyelt kérdés
Alapozo, szemhejtus (nem ilyen brutal vastag vonal, hanem szep normalis), szemspiral, pirosito, szemoldok-szinezo.2014. dec. 18. 21:43
1/10 anonim válasza:
Igen, sok..ennyi idősen max szemhéjtus, szempillaspirál, esetleg korrektor, ha sok a bőrhibád. A többi felesleges ilyen fiatalon.
2/10 anonim válasza:
Csak tönkreteszed a bőrödet, és 30 évesen már a nagyanyád testvérének fognak hinni.
3/10 A kérdező kommentje:
Nemnemnem nem rolam van szo :DD egy baratnom. :)))) en17 evesen hasznalok ennyit, azert kerdeztem meg.
2014. dec. 18. 21:51
4/10 anonim válasza:
Ez mindig sok, 15 évesen, 17 évesen is, nincs különbség, tinik vagytok, ha bőrhibád van kezeld, és max korrektort használj. Gyerek vagy még, ne parádézz felnőtt sminkben mert az elég viccesnek néz ki.
5/10 anonim válasza:
Szerintem sok,én 17 évesen szemceruzát,szempillaspirált és néha szájfényt használok,pedig pár pattanásomnak még megmaradt a halvány nyoma.
6/10 anonim válasza:
Ha nagyon bőrhibás és indokolt az alapozó akkor oké. De szerintem a tusvonal pl erős... Elég lenne egy alapozó szempillaspirál ajakfény. Nekem 20 évesen is ennyi a sminkem... Alkalmakkor esetleg szemhéjpúder.
7/10 anonim válasza:
Ez az én 25 éves fejemnek is sok :D
8/10 anonim válasza:
Én 15 éves vagyok, de szerintem is sok. Nekem is sok bőrhibám van, alapozót nem használhatok, de bb krém+ korrektor kombóval tökéletesen el tudom őket tüntetni (oké, rá még használok átlátszó fixáló púdert, de annak semmi színe, csak tartósabbá teszi a sminkem illetve nem fénylek annyira...)
Ezenkívül szempillaspirál+szájfény.
9/10 anonim válasza:
nem, én 15 vagyok de én is kb ennyit használok. ne az alapján sminkeld magad hogy más mit mond, hanem ahogy neked jól esik.
10/10 anonim válasza:
A szemceruzával, spirállal, és a tussal semmi baj, 15 évesen a szájfény az, ami nevetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!