Ennyi smink nem sok egy 14 évesnek?
Figyelt kérdés
Szemtus és néha szempillaspirál.
Most szeretnék még venni két féle szájfényt, egy halvány, szinte áttetszőt és egy pirosasat, persze a jó ízlésen belül, és odafigyelek, hogy melyik illik hozzám, hiszen tudom, hogy a piros ajkak gyakran nevetségesek, de szerintem nekem jól állna.
Valamint egy korrektort, de csak akkor használnám, ha kijön rajtam valami ragya. Napi szinten természetesen nem, hiszen nincs is rá szükségem.
Szerintetek sok lenne ez így?
A szemtus semmi pénzért nem hanyagolnám, mert ügyesen meg tudom magamnak csinálni, és azt mondják hogy jól is áll.
2014. febr. 4. 16:36
1/4 anonim válasza:
Szerintem jó :) ne legyen több, elég ennyi, de nem vészes :)
2/4 anonim válasza:
Szerintem rendben van. Bár én találkoztam sok emberrel már, aki azt hitte, hogy jól használja a szemhéjtust, közben meg teljesen nevetséges hatást keltett, hullámosan húzta meg, a szempillái töve bőrszínű maradt.:D
4/4 anonim válasza:
Szerintem ez egy jó, nem túl sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!