Stellita kérdése:
Sok smink ez egy 13 évesnek?
Figyelt kérdés
A magam 13 évével most csöppenek bele a sminkelés világába.Ezen a téren eléggé tanácstalan vagyok, ezért kérem a segítségét/segítségedet.A smink:- korrektor
- bb krém
- szempillaspirál
- ajakápoló
2014. júl. 3. 10:12
1/8 anonim válasza:
Drágám,még egy kicsit fiatal vagy nem?:).mi 13 csak poénból sminkeltük magunkat a barátnőimel.Ha mindennap szempilaspirált használsz,hullani és töredezni fog,valamint kifakul.de ha mégis használod,estére feltétlen most de!;)ajakápoló jöhet ;)a krémekkel vigyáz.
3/8 anonim válasza:
Szerintem ez így még jó és elfogadható mennyiség
4/8 anonim válasza:
Én is ez a korosztály vagyok én is csak ennyit használok,nem mindennapra csak amikir kimozdulok vagy valami a szempillámra hogy ne törjön ricinusolajos pakolást használok 2 hetente amitől még nől is...
5/8 anonim válasza:
BB krém helyett inkább csak egy korrektor, de amúgy persze, jó ez így :)
19/L
6/8 anonim válasza:
bb krém szerintem is felesleges, de amúgy teljesen oké...:)
7/8 anonim válasza:
Szerintem a korrektor a felesleges. ha nagyon bőrhibás az arcod, akkor jöhet, de az apróbb hibákat inkább hagyni kéne "szellőzni", mert így tűnik el majd hamar.
A spirál oké, de ne vidd túlzásba.
Az ajakápoló hasznos, illetve a BB krém is, hiszen ápol is, és szép színt ad.
16/L :)
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ.A bb krém meg azért kell mert vannak bőrhibáim és mivel még alapozót nem szeretnék használni, ezért úgy érzem a bb krém, korrektor duó tökéletesen megfelel számomra. c:
2014. júl. 11. 20:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!