Szerintetek ciki, ha fiúként kisminkelem a szemem, mindig fiú cosplay parókát hordok azért, hogy "japánosabban" nézzek ki?
Figyelt kérdés
Imádom az animéket, meg Japánt, és ezért mindent megteszek, hogy úgy nézzek ki, ahogy ők. Kaptam is már sok megbélyegzést emiatt. Nektek mi a véleményetek? (16/f)2014. nov. 24. 21:32
11/18 anonim válasza:
Nem akarok senkit megsérteni. Milyen környéken laksz? Mert nálunk a cigók szétkapnának, ha így kilépnél az utcára :DD
12/18 anonim válasza:
16 évesen sok gyerek csinál ilyen hülyeségeket, főleg ha nincs megelégedve magával, ami nyilván a kérdezővel is így van. De amíg nem árt ezzel senkinek, se magának addig nem gond. Majd kinövi, rájön hogy ennek semmi értelme. Amúgy meg magyarként bárhogy is sminkel az ember nem fog "japánosan" kinézni, főleg nem egy ócska parókában. Max nevetséges lesz tőle. Nekem is vannak parókáim, nem is kevés, mivel én is járok conokra mindig, de hétköznapokon nem járkálnék cosplayben... kissé ciki lenne. Én nem szeretem a feltűnősködést.
13/18 A kérdező kommentje:
9: Ryouma, love stage
11: Miskolcon, de jó környéken
2014. nov. 25. 15:42
14/18 anonim válasza:
Ha nem látszik hogy paróka (nem mű hatású, műanyag vagy ilyesmi) akkor nem baj. A te egyéniséged, a te stílusod.
15/18 anonim válasza:
Szerintem nincs ezzel baj..végre vki felmeri vállalni magát.Kár hogy ilyen fiatal vagy ha több lennél lehet tetszenél..:Pde így kizárt dolog..:/
amúgy nekem tetszik ha egy srác sminkeli magát persze, aki jrock rajongó annak ez nem gáz..
nálunk sajnos nagyon konzervatívak az emberek minden ami eltér azt kiközösítik..
16/18 anonim válasza:
Szerintem nagyon cukiii! <3 (14/l) És igen, ne foglalkozz másokkal!
17/18 anonim válasza:
Ne foglalkozz senkivel, tedd azt, amit akarsz! Én 28 évesen még mindig aktív cosplayer vagyok, és örülök, hogy megmaradtam részben gyereknek, amellett, hogy felelősségtudó felnőtt vagyok! :3 Nyugodtan képviseld a stílusod, nem kell mindig a tömeget követned. Biztonságosabb szürke, hétköznapi embernek lenni, de ha az nem tesz boldoggá, akkor folytasd, amit elkezdtél, és légy büszke!
18/18 anonim válasza:
egyáltalán nem ciki. sok lánynak vonzó lehetsz így és nem csak lányoknak, de ez vagy te és ne azért változtass mert a nagyátlagnak nem tetszik, nekem tetszik, ha meg leszolnak akkor xard le mert azok az emberek nem értenek téged, ne vedd magadra. Am ajánlom a MondoCon-t ha nem ismernéd, bár nem hinném^-^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!