Szerintetek ciki póthajat viselni?
srácok ti mit gondoltok erről?
csatosra gondolok amit bármikor letudok venni".
Szerintem nagyon ciki. Feleslegesnek tartom, attól nem lesz senki sem szebb, nem lesz több a haja.
Max. valami fellépésre tudnám elképzelni, nagyon profi módon megcsinálva, mint pl. az énekesnőknek a videó klippekben.
Egyébként meg nagyon szokott látszani, hogy mű, ezért ciki leginkább.
Szerintem egyáltalán nem ciki, ha jól néz ki.
A ciki az, amikor valakinek zsíros, töredezett, ápolatlan haja van.
Az a lényeg h te jól érezd magad a bőrödben!
A férfiaknak meg úgyis az összkép a fontos, normálisabbak nem rugóznak ilyen apróságokon, h póthaj v nem.
25/F
Értem,köszönöm..
ciki vagy nem én kifogom festeni magam az utcán hétköznap és felteszem a póthajam..mert ettől jobban érzem magam.:)
A pasimnak tetszen az a lényeg ha meg leveszem akkor is jó egyszer rövidebb egyszer hosszabb.:D
Szia!
Én lány vagyok,de szerintem nem szép a póthaj...az a csatos műanyag "haj" megoldás pedig végkép olcsó és igénytelen benyomást kelt.Senkit nem bántani akarok de szerintem ilyen...A "rendes" póthaj se szép az én meglátásom szerint de a csatos még übereli.:)
ez nem mű haj igazi!emberi
de mindegy nem azért fizettem érte nem volt olcsó...
mostmár azért is felfogom venni hogy másokat idegesítsek.pápá
szia.
ha a pasidnak és neked is tetszik akkor fölösleges is volt feltenni a kérdést.
itt sok az irigykedő, megbélyegző, sztereotip ember.
csináld azt ahogy neked jólesik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!