Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szerintetek ciki 13 évesen...

Szerintetek ciki 13 évesen hajráfot hordani?

Figyelt kérdés
Amúgy anélkül is megállna a hajam, de anyukám azt mondja, hogy kell bele a hajráf. Közben meg látom, hogy az osztálytársaim nem hordanak ilyesmit.

2014. aug. 26. 19:52
 1/7 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem ciki! Én is 13 éves vok Ès hajráfot hordok mert jól áll és tetszik!

De ha neked nem tetszik akkor ne hordd mert akkor csak feszengsz! Próbáld megbeszélni anyuddal! ;^)

2014. aug. 26. 19:58
 2/7 anonim ***** válasza:
Nézd, én 17 évesen is hordok néhanapján hajráfot, hajpántot, vagy oldalra tűzöm, bár én a hajam miatt, mert egyébként a szemembe lógna. Ez a kinézetétől is függ, nyilván nem pillangósat rakok a hajamba, de ha az lenne, akkor sem érdekelne, hogy ciki-e, vagy sem. De amúgy nem az:)
2014. aug. 26. 19:58
 3/7 anonim ***** válasza:
Én 22 éve létemre is hordok. Persze nem csicsásat hanem egyszerűt. Épp frufrunövesztés közepén tartok szóval elengedhetetlen. :P Szerintem simán hordhatod.
2014. aug. 26. 20:04
 4/7 anonim válasza:
Ha jól áll és nem gagyi akkor nem érdemes ilyeneken gondolkodni :D
2014. aug. 26. 21:54
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem ciki, ha neked jól áll és tetszik. De ha nem akarod hordani akkor ne hordd.
2014. aug. 27. 13:45
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2014. aug. 27. 16:28
 7/7 anonim ***** válasza:
Csak azért mert anyád azt mondja, még nem kell hordanod, ha nem tetszik. Úgy hordd a hajad, ahogy te akarod, ne úgy, ahogy anyád. A te hajad, nem anyádé.
2014. okt. 17. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!