Szerintetek ciki, ha fiúként kisminkelem a szemem, mindig fiú cosplay parókát hordok azért, hogy "japánosabban" nézzek ki?
Erről a chuunibyou demo koi ga shitai anime jutott eszembe. Ha még nem láttad, ajánlom figyelmedbe.
Tipikusan olyan dolog, ami miatt pár éven belül a föld alá szeretnél süllyedni, ha majd visszagondolsz. :D De ha neked így jó, nekem édesmindegy.
Ha komolyan gondolod és nem csak múló hóbortnak minősül, szerintem akkor se lenne vele baj. Ha az, akkor legalább kipróbáltad, ha megmarad, akkor meg istenem, én meg hétköznapi szintű crossdressingelésen töröm a fejemet jó ideje.
Persze túlzásokba attól még nem jó esni :)
Nem értem, miért kell mindenkinek leszólni azért valakit, mert fiatal. "Múló hóbort", "ilyen korszakod van", "majd szégyelled", stb... Ha most épp így érzi jól magát a kérdező, nyugodtan öltözködjön úgy, ahogy szeretne. Ezzel nem árt senkinek. Korszakai meg mindenkinek vannak, csak a legtöbb magára büszke, komoly felnőtt ezt szívesen elfelejti.
Kérdező, szerintem ezzel semmi baj nincs. Viszont egyet ne felejts el, mert sajnos sokan belebuknak: nem vagyunk japánok. A legtöbbünknek nem sikerül rájuk hasonlítanunk, és sajnos a végén elég idiótán nézünk ki. :3 A cosplay rendben van (én is több mint tíz éve cosplayelek), de a mindennapi "japánosítás" nem mindig a legszerencsésebb. Persze ha jól áll és ügyes vagy benne, miért ne? :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!