Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Tragus piercing? Többi lent!

Tragus piercing? Többi lent!

Figyelt kérdés
Szóval. 8-os lány vagyok (nem buktam), és a ballagás után nyáron szeretnék egy tragus piercinget a jobb fülembe. A szüleim nagy valószínűséggel belemennének, nekik is van, szóval szakember ismerőssel meg tudnánk csináltatni. Kérdéseim: Lövés vagy szúrás? Zenehallgatásban/alvásban mennyire zavaró? Mennyi idő alatt gyógyul be? Minden információt szívesen fogadok, tanácsokat és olyan dgokat, amik nem hangzottak el kérdésként. Előre is köszönöm!

2014. nov. 17. 23:06
 1/3 anonim ***** válasza:

Szuras. Az elejen zavaro csak, par het utan mar tudsz hasznalni rendesen fulhallgatot is (illetve addig is tudsz, csak faj:D). alvas ugyanez. Nekem kb 5 hetbe tellett.

Ha lehet ajanlani, akkor ment a Dark Art Tattoo-ba vagy a New Generation-be. :)

2014. nov. 17. 23:32
 2/3 anonim ***** válasza:
Szúrás!! Nekem éveken át volt viszont nagyon zavart zenehallgatás közben, mert folyton kiesett miatta a fülhallgatóm. Ezért is vettem ki végül. Lehet, hogy a hosszabb szár miatt volt így érdemes gyógyulás után (a kezdő piercing mindig hosszú) a megfelelő szárhosszt kialakítani. Ehhez javaslom a szilikon szárat! 1 azért, mert sokkal jobban kíméli a szöveteket, kizárt az allergiás reakció, 2, mert bármilyen hosszúságúra levághatod magadnak. Nekem elég gyorsan meggyógyult, asszem 2 hét alatt. Mellesleg én is piercinget kértem magamnak anno ballagásra. :)
2014. nov. 18. 09:00
 3/3 anonim ***** válasza:

Szúrás...

Eleinte fáj és bedagad (én nem tudtam arra a fülemre feküdni, de én egy industriallal együtt csináltattam...), és pár hétig (amíg érzékeny volt) fél füllel hallgattam zenét...Viszont ha talpas ékszerrel szúrják, akkor két hét múlva már óvatosan be tudod tenni a fülest...csak "ki kell csúsztatni" a szárát (hogy a talp a belső részre simuljon), hülyén néz ki, de legalább nem fáj...A későbbiekben egyáltalán nem zavaró, én egy hónap után már gond nélkül aludtam azon a fülemen is, és nekem a teljes gyógyulás nagyjából másfél hónap volt (vagyis egy hónap múlva már teljesen megszoktam, tudtam tőle mindent csinálni, de az érzékenysége és a pirosság a duzzanattal csak másfél hónap múlva szűnt meg teljesen).

Bár ez nagyon emberfüggő, nekem a legkönnyebben a gyógyulási idő alatt az "agybadugós" fülhallgatók voltak betehetőek, tudom, hogy ezt a fajtát sokan piercing nélkül se szeretik, de az volt az egyetlen, amit úgy tudtam betenni, hogy kicsit se zavarjon, mert a többi (vagyis a simák) túl nagy volt, és feszítette az ékszert...(a fejhallgatós fülhallgatóról nem tudok nyilatkozni, ugyanis a friss industrial miatt meg se fordult a fejemben, hogy azt magamra tegyem)

2014. nov. 19. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!