Tragus piercing? Többi lent!
Szuras. Az elejen zavaro csak, par het utan mar tudsz hasznalni rendesen fulhallgatot is (illetve addig is tudsz, csak faj:D). alvas ugyanez. Nekem kb 5 hetbe tellett.
Ha lehet ajanlani, akkor ment a Dark Art Tattoo-ba vagy a New Generation-be. :)
Szúrás...
Eleinte fáj és bedagad (én nem tudtam arra a fülemre feküdni, de én egy industriallal együtt csináltattam...), és pár hétig (amíg érzékeny volt) fél füllel hallgattam zenét...Viszont ha talpas ékszerrel szúrják, akkor két hét múlva már óvatosan be tudod tenni a fülest...csak "ki kell csúsztatni" a szárát (hogy a talp a belső részre simuljon), hülyén néz ki, de legalább nem fáj...A későbbiekben egyáltalán nem zavaró, én egy hónap után már gond nélkül aludtam azon a fülemen is, és nekem a teljes gyógyulás nagyjából másfél hónap volt (vagyis egy hónap múlva már teljesen megszoktam, tudtam tőle mindent csinálni, de az érzékenysége és a pirosság a duzzanattal csak másfél hónap múlva szűnt meg teljesen).
Bár ez nagyon emberfüggő, nekem a legkönnyebben a gyógyulási idő alatt az "agybadugós" fülhallgatók voltak betehetőek, tudom, hogy ezt a fajtát sokan piercing nélkül se szeretik, de az volt az egyetlen, amit úgy tudtam betenni, hogy kicsit se zavarjon, mert a többi (vagyis a simák) túl nagy volt, és feszítette az ékszert...(a fejhallgatós fülhallgatóról nem tudok nyilatkozni, ugyanis a friss industrial miatt meg se fordult a fejemben, hogy azt magamra tegyem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!