Cheek piercing?

Figyelt kérdés

Mennyire fájdalmas elötte- utána???

gyógyulás ?

Duci (husosabb) arcu lányoknak ... inkább.

2014. okt. 31. 19:29
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Előtte nem fáj, nincs mi fájjon :D

Szúrását megérzed de nem vészes. Utána viszonylag gyorsan beduzzad. Ha túlságosan szorul, akkor menj vissza és kérj hosszabb szárú ékszert bele!

Gyógyulása sok időbe telik 2-3 hónap. Első két hétben fájni fog, előfordulhat gennyszerű váladék is, te akkor is csak kezeld tovább. Ha a lyuk körül elszíneződne a bőröd (mélylila vagy zöld) akkor két dolog történhetett: egy, szúrásnál egy ér megsérült és bevérzett, no para, rendbejön. Ha viszont gyógyulásnál jeletkezik akkor: kettő, elfertőződött, valami antibiotikummal is kezelni kell.

Próbálj minél kevesebbet beszélni, egyél könnyebben nyelhető dolgokat. (ugyan nem a nyelved, de a szájmozgás kicsit lassítja a gyógyulást)

Elsőnek napi 4-5x ápold (2 hétig) ha már kevésbé fáj, akkor is ápold tovább reggel és este, esetleg valamikor napközben még egyszer.

Belülről Phlogosol vagy betadin, kívülről lehet betadin, octenisept. Persze ezeken kívül még vannak hasznos dolgok rá. (pl kamillás öblögetés..stb)

Smink és kozmetikum ne kerüljön az ékszer környékére, illetve első 3-4 napban kevés fogkrémet használj, ne igyál forrót ne egyél erőset, fűszereset, dohányzás után öblögess..stb.

Ha a duzzanat lement, ki lehet cserélni rövidebb szárú ékszerre. Ezzel érdemes szakember felkeresni ha otthon nem menne, vagy valaki segítségét kérni.

Sok mindenkinek jól állhat szerintem, nekem bejön a cheek piercing. Persze másnak nem.

Remélem segítettem, ha kérdésed lenne, tedd meg privátban ;)

2014. nov. 7. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!