Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Van egy helix piercingem, ami...

Van egy helix piercingem, ami a múlt hónapban lett egy éves. De még mindig fáj, ha egy kicsit is megnyomom, és még mindig meg van dagadva a tövénél, mint az elején, mit csináljak vele?

Figyelt kérdés

2014. nov. 7. 21:23
 1/7 anonim válasza:
54%
Vedd ki!!!nekem meg kell mutani nekem 1eves 2honapos volt amikor kivettem nekem is igy volt es annyit karosodtal a szovetek h nem keves penz es +fajdalom lesz
2014. nov. 8. 22:19
 2/7 anonim válasza:
Nem lehet, hogy az ékszer nem megfelelő? Lehet, hogy szoros vagy ilyenek. Nekem is hasonló problémám volt a helix piercingemmel egy időben, amíg ezüst fülbevalót hordtam benne. Azóta kicseréltem egy titánium patkóra, és már semmi probléma nincs vele.
2014. nov. 9. 12:26
 3/7 A kérdező kommentje:
Orvosi fém van benne, az, amivel szúrták, ez a talpas ékszer. Nem hiszem, hogy szoros lenne. Bár nem tudom, miért, ferdén lett szúrva, vagyis a köves vége, ami látszik, az feljebb van, a talp része a másik végén meg lejjebb. Már kivéve is volt. Ki akarom cserélni karikára, mert mondtam a pc-snek, hogy olyat szeretnék, nem tudom, azzal jobb lenne e.
2014. nov. 9. 13:53
 4/7 anonim válasza:
Második vagyok. Az nem tudom, hogy lehet-e baj, ha ferdén van, a másik fülemben nekem is úgy van, de azzal nem volt gondom. Egyébként be van dagadva, vagy pedig csak egy kis pukli van a piercing tövénél? Arra szokták ajánlani a teafaolajat. Szerintem próbáld meg kicserélni az ékszert, esetleg titánra ha tudod, és kezelgesd, de ha továbbra sem javul, akkor lehet tényleg ki kell venni, és hagyni, hogy beforrjon. Amúgy karikával szúratni nem ajánlott, mert úgy nehezebben gyógyul, azt jobb a gyógyulás után belerakni. Még azt tudom javasolni, hogy ha kicseréled, akkor rakj bele egy vékonyabb ékszert, bár nem tudom, hogy a mostani milyen vastag.
2014. nov. 10. 15:30
 5/7 A kérdező kommentje:
inkább egy kis pukli, ahogy te írtad, de fájdalmas, és még a másik végén is van egy. baj lenne ha karikára cserélném?nekem ilyen van most (azt nem tudom megmondani, milyen vastag, de vastagabb jóval mint egy füli pl) [link]
2014. nov. 11. 23:15
 6/7 anonim válasza:

Hát szerintem már egy év után nem gond karikára cserélni. Próbáld meg 1.2-es-re, és ha tudod, akkor titánra. Amúgy nem tudom mennyire tudsz angolul, de ezen a fórumon jó tanácsokat adnak ezzel kapcsolatban.

[link]

2014. nov. 14. 19:04
 7/7 anonim válasza:
Eddigi válaszoló vagyok:D Azt elfelejtettem, hogy ha gondolod, akkor nyugodtan írj privátot, leírhatom a lényeget a fórumból, ha esetleg nem tudod lefordítani. Szeretnék segíteni, mert tudom milyen rossz ezzel szenvedni :/
2014. nov. 14. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!