Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mennyire fáj a labret piercing...

Mennyire fáj a labret piercing más piercingekhez képest?

Figyelt kérdés
Tapasztalattal rendelkezők válaszát várom...:)
2014. nov. 11. 23:23
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem volt régen, egyáltalán semennyire nem fáj mikor szúrják. Majd utána fáj mikor a piercing tönkreteszi a fogaidat.
2014. nov. 12. 10:08
 2/7 A kérdező kommentje:

Elég sok minden ronthat a fogak egészségén...

És szinte minden piercingnek vannak hátrányai, tudom..Sőt ha beleakadnak valamibe az is fáj...Van már jó pár piercingem, ezért kérdeztem, hogy másokhoz képest, mert ilyen jellegűm még egy sincs...

Azért köszi a választ, várom a többiekét is még! :)

2014. nov. 12. 11:48
 3/7 anonim válasza:
Egyáltalán! :) Én nem éreztem semmit.
2014. nov. 12. 13:41
 4/7 A kérdező kommentje:

Érzéstelenítő nélkül? :D

(ezt elfelejtettem a kérdésbe írni, a kedvenc piercerem nagyon nem szeret érzésteleníteni, egyszer se kaptam még...)

Amúgy köszi a választ! :)

2014. nov. 12. 17:45
 5/7 anonim ***** válasza:
Érzéstelenítve voltam valamilyen szinten (nagyon érzékeny vagyok kb nem ért semmit) és még így is alig éreztem valamit, utána sem volt vészes, óvatosan enni is tudtam vele :)
2014. nov. 18. 17:48
 6/7 A kérdező kommentje:
Őszintén szólva ez kicsit megnyugtat...:)
2014. nov. 18. 19:36
 7/7 anonim válasza:
Én érzéstelenítés nélkül szúrattam egy parkban, kicsit fájt de kibírható, utána fájt picit elég sokat kell ápolni mire begyógyul.De egy tipp ha húst eszel vigyázz a villával ne hogy beleakadjon a pcbe, mert az úgy fáj hogy beszarsz :D
2015. júl. 28. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!