Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hol kapható nagyon világos...

Hol kapható nagyon világos színű púder/alapozó?

Figyelt kérdés
Fehér bőrű vagyok és egy extra világos színű púder, alapozó után kutatok. Sok félét próbáltam már, de mindegyik vagy árnyalatokkal sötétebb volt, vagy csak simán (narancs)sárga színű... Ti mit ajánlotok? Nektek melyik vált be? Egyenként a púderre és az alapozóra kb. 3000 forintot szánok. A válaszokat előre is köszönöm!:))

2014. okt. 12. 18:07
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha megfelelő árnyalatot akarsz akkor 3000 ft-nál többet kell rászánnod, mert olcsó kategóriában nincs igazán világos alapozó. Tudom, mert mindent végigpróbáltam már közülük. Valamint az sem mindegy hogy milyen kell, sárgás, rózsaszínes a bőröd? És ugye nem árt bőrtípust is figyelembe venni, száraz/zsíros/normál. MAC-et tudom ajánlani. Púderből meg ott az átlátszó.
2014. okt. 12. 18:59
 2/6 anonim ***** válasza:
Én nekem eléggé fehér bőröm van. Nem esek a porcelán kategóriába, csak a fölé. És Max Factor Miracle Touch 40-es és púderem a Rimmel Stay Matte 003-as. Ezek nagyon jók, az alapozó 4300 Ft körül van, a púdert nem tudom, de nagyon jók. Szeretem őket. És az alapozó krémessé válik, tehát könnyen felvihető.
2014. okt. 12. 19:08
 3/6 anonim ***** válasza:
A Müller sajátmárkás sminkcuccai a Terra Naturi és a DM Alverde márkáját is érdemes megnézni. Én sosem találok elég világos alapozót a drogériában magamnak, ezektől pedig amit eddig vettem mind túl világos lett.
2014. okt. 12. 20:20
 4/6 anonim ***** válasza:
A Flormarnak van ilyen bazi világos alapozója. Én konkrétan kiakadtam rajta, mert mindig minden arctermékből (púder, alapozó, korrektor) a legvilágosabbat veszem, ebből meg a 4. árnyalat lett jó. :D A Nailland pultoknál tudsz Flormart vásárolni, nagyobb plázákban megtalálhatók. :)
2014. okt. 13. 00:38
 5/6 anonim ***** válasza:
[link] Ő az. :)
2014. okt. 13. 00:38
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:)) Sokat segítettek, mindenkinek ment a zöld kéz.:)
2014. okt. 13. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!