Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Nagyon világos a bőröm,...

Nagyon világos a bőröm, szinte az eddigi összes alapozó, amit kipróbáltam és megvettem sötét. Milyen jó alapozót tudtok világos bőrre?

Figyelt kérdés

Ja és kb a púderekkel is ez a helyzet, de most elsősorban alapozók érdekelnek. Eddig próbáltam nem olyan eget rengető árakban vásárolni, inkább olcsóbbakat nézegettem. 2000 Ft-nál nem nagyon szeretnék többet áldozni rá.

Amiket eddig kipróbáltam:

-essence 02 honey

-essence 01 porcelain (ez és az előtte valót talán nyáron tudom használni, mikor barnább a bőröm, de ilyenkor iszonyat sötét, állagra jók lennének)

-miss sporty So Energetic Natural radiance 01 Light (ez talán színre jó lenne, de az állaga nem tetszik, amikor felviszem szinte darabokban jön le az arcomról)

-essence stay all day 20 soft nude (azt vettem észre, hogy a 20-as világosabb, mint a 10-es és ezt máshol is olvastam már, szóval nem a szememmel van a baj :D ez jó fajta, az illata nagyon tetszik, de sötét :( )

Egyébként az utolsót egyszer próbáltam ki, nem használtam, szinte vadonatúj, szívesen odaadnám valakinek akár az eredeti ár feléért is. Akit érdekel privátban írhat.

De nem árulni jöttem ide :D remélem kapok válaszokat a kérdésemre.

Előre is köszönöm! :)

2013. nov. 16. 14:20
 1/10 anonim ***** válasza:
2000 ft-ért nem fogsz találni, főleg nem drogériában. én is ugyanilyen fehér vagyok és minden márkát kipróbáltam, de egyszerűen nem hozzák be a legvilágosabb színeket pl. Lorealból sem (pedig amúgy van) kérj mikulásra/karácsonyra drágábbat, sajnos ez van :S
2013. nov. 16. 15:32
 2/10 A kérdező kommentje:
Hm..és te milyeneket használsz? Tudnál nekem ajánlani párat, amiket ismersz?
2013. nov. 16. 15:56
 3/10 anonim ***** válasza:

Nekem is nagyon világos, fehér bőröm van.

Egyetértek az előző hozzászólóval, 2000 Ft-ért nem nagyon fogsz találni, főleg olyat ami minőségi termék.

Ami eddig bevált nekem:

1.) Hanskin Super Perfect BB 30ml / light beige

Elég nagyon picit felvinni belőle, ezért hónapokig kitart.

Teljes takarást nyújt, egész napra, nem maszatolódik, nem lesz tőle olajos a bőr se.

Én mindig ezt használom.

Ára: 6000 Ft-tól

[link]

2.) Hanskin Smart Total BB 30ml /light beige

Ez is jó takarást ad, de inkább kisebb bőr problémákra.

Ára: 4000 Ft-tól

[link]

3.) Skinfood Good Afternoon BB /light beige

Szintén kisebb bőr problémákat takar, többet kell felvinni belőle, ezért elég hamar elfogy.

3-5 óra múlva "olajosodni" kezd tőle a bőröd, tehát nem tart sokáig.

Viszont nagyon jó az illata.

Ára: 1500-tól fölfelé

[link]

2013. nov. 16. 16:09
 4/10 anonim ***** válasza:
max factor cc krém 40, ivory árnyalatban elég világos. 3500 Ft körül van, de sokszor akciós a Rossmannban. valamint Revlon alapozó, de az Magyarországon nem kapható
2013. nov. 16. 17:00
 5/10 anonim ***** válasza:
nekem még a maxfaktor cc is sötét :/ macbe vagy douglas-ba nézz be, igaz drágábbak azok de szerintem megéri :)
2013. nov. 16. 17:42
 6/10 anonim ***** válasza:
negyedik vagyok, sajnos nekem is kicsit.. :( de nincs pénzem macre, és nem olyan szembetűnő.
2013. nov. 16. 19:05
 7/10 A kérdező kommentje:

Végül az alverde egyik alapozója mellett döntöttem, 1400 Ft körül vettem a Dm-ben. :) Nagyon jó, világos színe van, és ami még tetszik, hogy természetes alapanyagokból készült.

De köszönöm szépen mindenkinek, aki hozzászólt! :)

2013. nov. 21. 21:28
 8/10 anonim ***** válasza:
megírod légyszi a pontos nevét?
2013. nov. 22. 15:22
 9/10 A kérdező kommentje:
alverde 4in1 Color & Care alapozó :)
2013. nov. 27. 19:32
 10/10 anonim válasza:

Látom, jó régi a poszt, de azért hozzátennék még pár dolgot.(:

Én a Catrice-től az all Matt plus alapozót használom, abból is a 01 árnyalatút. Imádom, bár nem fed a legjobban (Hála ez nálam nem probléma, csak egyszer-kétszer fordult elő egy-egy kisebb ragya...). Az ára 1900-2300 forint körül mozog, megéri a pénzt.

Az alverde termékek nekem nem váltak be. Amikor felviszem, gyönyörű, de után kissé besötétedik, de úgy is nagyon elüt az eredeti bőrszínemtől, úgy kell utána púderrel fehéríteni. Nekem tetszik az illata, meg minden, csak amennyi púdert elhasználok közben. Inkább maradok a Catrice-nél^^

Remélem, tudtam valakinek segíteni a véleményemmel(:

2015. dec. 27. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!