Ez milyen rúzs? Hogy tudom elkészíteni?
Figyelt kérdés
Sokszor látom mostanában hogy a csajokon ilyen nagyon világos rúzs van:
Hogy tudom megcsinálni, hogy nekem is ilyen legyen? Világos bőröm van, de a számra akármit kenek, mindig inkább sötétebb lesz, nem ilyen világos :( Ha alapozót teszek rá, az meg egy idő után lemállik és csúnya :(
Ha valaki tudja a módját, kérem ossza meg velem! :)
2013. ápr. 10. 14:04
1/5 anonim válasza:
Előző válaszát adom, nagyon undorítóan tud ez kinézni. Egyébként, ha márkát akarsz, nézz be egy MAC üzletbe, de találsz világos rúzsokat drogériákban is. Kérd az eladó segítségét.
2/5 anonim válasza:
Ennek köze nincs a tipikus korrektor szájhoz.
Én ezt úgy szoktam csinálni, ha éppen nincs hasonló színű rúzsom, hogy nagyon halvány rózsaszín ajakbalzsamot rakok a számra és arra egy kevés alapozót, de tényleg csak annyit, hogy nude színe legyen.
3/5 anonim válasza:
korrektor, világos rúzs, púder, világos rúzs. felesleg mindig szépen leitatva. így elég tartós lesz, ha vékony réteben van fent, felesleget szépen leszeded, nem málik
4/5 anonim válasza:
Ilyen világos rúzst tudsz venni a DM-ben. Körülbelül 400 Ft. :)
5/5 anonim válasza:
Na csak tudnám mi nem volt hasznos a válaszomban.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!