Az fura, hogy a szemem szinte sose festem, de szeretem, ha a számnak van színe, ezért gyakran használok rúzst?
Figyelt kérdés
Igazából szinte minden nap van rajtam rúzs/szájfény/színezett szőlőzsír. Nem igazán vagyok "lányos lány" így nem szeretem, ha ki van festve a szemem, viszont a számat szeretem kiemelni valamilyen piros,korallos árnyalattal rózsaszín kizárva :D Szóval nem néz ez ki így hülyén, hogy rúzson kívül egy deka smink nincs rajtam?
14/L
2013. ápr. 1. 18:05
1/2 anonim válasza:
Én ugyan sminkelek (alapozó, púder, pirosító, utóbbi kettő néha elmarad), de elég minimalistán, viszont én is szeretem a számat hangsúlyozni. A szememre csak spirált használok (nagyon elvétve tust és szemhéjpúdert, inkább csak alkalomra), viszont, hogy ne legyen olyan "üres" az arcom, a számat kiemelem. Pici, de nem túl vékony szám van, jól mutatnak rajta a színek.
2/2 A kérdező kommentje:
Nekem is vékony a szám, bár a fölső ajkam egy műtéttől (nem kell félreérteni, nem plasztikai xD) vastagabb lett így kb arányos az alsóval. :) Akkor nem csak én vagyok ilyen ;)
2013. ápr. 2. 11:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!