MAC sminktermékeket használók! Mi a véleményetek a sminkcuccokról? Meg vagytok elégedve? Kb milyen árkategóriájúak?
Elsősorban szemceruza, szempillaspirál, szemhéjfesték érdekelne. Arctisztítókat és körömlakkokat is forgalmaznak? Nagyjából mennyibe kerül egy szempillaspirál? Persze tudom hogy sokféle van, meg nagyjából sejtem is hogy milyen árkategóriájú termékek, csak érdekelne olyanok véleménye akik ilyen termékeket használnak. És mi a neve annak a szempillaspirálnak ami a legjobban bevált? Ami dúsít, hosszabbít, göndörít, és természetes hatást kelt?
21/L
Én sem használtam még őket (bár tervezem), de milliónyi sminkvideót néztem/nézek igazi profiktól. Pont a szempillaspirálokat nem szokták szeretni a MAC-től. A többi termékük állítólag nagyon jó, főleg a szemhéjpúderek, rúzsok, púderek, a szemceruzákat is szokták használni. Szempillaspirálból még ők is Max Factort, L'Orealt, stb. használnak, mert nem jók a MAC spirálok.
(Max Factort amúgy nagyon tudom ajánlani, szerintem a legjobbak.)
Spirált ne. Körömlakkot sem érdemes, hacsak nem olyan az árnyalat, amilyet sehol máshol nem találni, és nagy a szerelem, mert egyébként elég átlagoska.
Igazából érdemes teszteket elolvasni vásárlás előtt az éppen kiválasztott termékről és árnyalatról, mert van ami nagyon jó, van, ami viszont abszolút nem éri meg az árát.
Meg ha már ebben az árkategóriában gondolkodsz, akkor érdemes a többi termék palettáján is szétnézni.
Na meg ha megvan a kiválasztott, akkor ki kell próbálni az üzletben, ha úgy is meggyőzött, akkor kassza. :) Neten inkább ne vásárolj, elég gyakran hamisított márka - és még pofátlanul drágán is adják ahhoz képest. :D Ha meg hamisítvánnyal is beérnéd, akkor inkább egy drogériában kapható, olcsóbb, de kipróbálható és bevizsgált terméket vennél gondolom. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!