Betegségem miatt szeretnék világos matt hatású alapozót. Ajánlotok nekem?
Neeee alapozózd, nekem is ilyen betegségem van, ha voltál vele dokinál ő ad rá tablettát, amit szedned kell, és attól javul. De ha nagyon alapozó párti vagy, akkor ami nagyon világos alapozót tudok ajánlani, azt a oriflame-nél leled meg, very me márka, fekete a tubus és lila a kupak :-)
Szia! Köszi hogy írtál!:)
Sajnos az enyémre nincs gyógyszer. Sclerodermám van, ez csak korrekciós műtéttel/plasztikával/ javul mert eldorvadt a bőröm és a csontjaim is. Sajnos még idő kell míg műthetnek mert 2 év a fogszabályzás előtte. Nem vagyok bányarém ezeket leírva, festem a hajam és sminkelek is hogy esztétikalilag ne tűnjön fel:)
Köszönöm az ajánlatod, utánanézek! Különben matt hatású is?
Vichy Dermablend.
Gyógyszertárban kapható, googlizd ki, nagyon meggyőző!
És van minta a gytárban, ki is tudod próbálni, asszem 5 árnyalatban van.
Ez is kicsit drága, de hidd el megéri! Napi használat mellett sem fog gyorsan elfogyni, mert az a nagy előnye a "gagyibb" alapozókkal szemben, hogy jóval kevesebb kell belőle a tökéletes fedéshez.
Esetleg még jó lehet a Revlon Colorstay alapozó (krémmánián olvass utána, rengeteg pozitívumot írtak róla - a Dermablendről annyira nem..), csak azt Magyarországon nem tudom mennyire forgalmazzák. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!