Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hol vehetnék világos alapozót?

Hol vehetnék világos alapozót?

Figyelt kérdés
Nem igazán találok a bőrömhöz megfelelő tónusú alapozót. Főleg L'oreal, Astor árkategóriában gondolkodom. Dm, Rossmann, Müller boltokban mindig csak túl sötét alapozókat találok. Milyen fajta alapozót ajánlatok, és hol tudnám beszerezni? (Neten rendelés nálam nem opció, élőbe szeretném kitesztelni a megfelelő színt)

2014. aug. 13. 13:59
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem is világos a bőröm. Én Lioele Dollish vita BB krémet használok. Netről rendelős, de ha jól tudom, lehet rendelni belőle termékmintát is. Vagy pl. én úgy vettem meg, hogy előtte egy ismerősömét kipróbáltam.
2014. aug. 13. 14:21
 2/2 anonim ***** válasza:

Én is keresem már vagy 10 éve a megfelelőt, eddig a legjobb a Bourjois 123 alapozóm. 51-es elég világos. Habár attól is függ milyen a bőröd, sárgás, rózsaszínes, szürkés? Lehet hogy inkább MAC vagy hasonlókkal kéne próbálkoznod.

Esetleg még nézd meg a Rimmel Lasting Finisht.

2014. aug. 13. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!