Hol vehetnék 3 kerekű, dönthető, kicsire összecsukható, világos, megfizethető babakocsit?
Szeretnék a fél éves babámnak venni egy babakocsit. Vagy nekem van túl sok elvárásom a babakocsikkal szemn, vagy nem tudom...
3 kerekű babakocsit szeretnék, dönthető háttámlával és lábtámasszal, bevásárlóhálóval, de ne legyen nagyon színes (a méhecskék miatt) és ne legyen fekete se(szerintem melege lenne benne a manómnak), legyen kicsire összecsukható és ne legyen megfizethetetlen.
Meg is találtam a megfelelőt (alapvetően nem vagyok ám ennyire körülményes :) ): Avanti Jogger Moving Light, bézs színű. Persze ezt sehol nem árulják már (használtan sem), csak feketében. Van ötletetek más babakocsira????
szia!
Én írtam a chipolinot,nekem olyan van és teljesen meg vagyok vele elégedve,ez a sport babakocsik között a legkisebbre összecsukható,még a repülőre is fel lehet vinni.
Igaz hogy a láb támasza nem állítható,de ettől még nem kényelmetlen a fiam számára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!