Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Férfi parfüm ötleteket keresek...

Férfi parfüm ötleteket keresek! Ajánlanátok valamit?

Figyelt kérdés

A páromnak venném, de a férfi parfümökhöz kicsit suta vagyok:) Valami sportosat szeretnék, nem olyat, ami egy öltönyös úriemberhez passzol:D Olyat, ami hétköznapra megfelelő, nem ünnepi.

Megszaglásztam már párat, őszintén szólva eddig csak egy volt, ami igazán tetszett (Yves Saint Lauren - L'Homme), de még keresgélek, hátha:)

2014. szept. 8. 21:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

A Bvlgari Aqua, tényleg!! Most jut eszembe, azt is megszaglásztam, nekem a Marine változata tetszett nagyon. Az elején nekem vizes, majd fűszeres, aztán kellemesen füstös, és vasalt ruha illatban zárul. Ilyesmit jegyzeteltem róla.

Annyit még, hogy miután kifújtad a papírra, mindig várj, mielőtt megszagolod, hagyd az illatokat kibontakozni.

2014. szept. 12. 20:49
 12/15 A kérdező kommentje:
Azt más is ajánlotta, szagoltam is. Az elején tetszett, de egy fél óra múlva a papíron nagyon furcsa szaga volt.
2014. szept. 12. 20:49
 13/15 anonim ***** válasza:
Ha már YSL, nekem a Libre tetszett.
2014. szept. 12. 20:52
 14/15 anonim ***** válasza:

Ez szerintem nem sportos, de muszáj megszagolni!! Versace Blue Jeans. Elsőre nagyon erőszakos, tolakodó ""vad kanszag"" (bocsánat a fogalmazásért), de ahogy kibontakozik, valami mennyei. Az ember egyik ámulatból a másikba esik.

És ha már a Versace-k közt jársz, megillatolhatod az eau fraiche-t is. De a Blue Jeans az valami eszméletlen különleges! Ha nem is azt választod, egy szaglászást megér. Van, aki szerint frissen kifújva olyan, mint a WC illatosító, szóval adj neki pár percet. Hátha.

2014. szept. 12. 21:01
 15/15 A kérdező kommentje:

Úgy emlékszem a Libre-t is szagoltam, de a L'Homme jobban bejött:)

A Versacét biztos megillatolom, mert magamnak is épp nemrég vettem egy Versace parfümöt:DD

2014. szept. 12. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!