Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen parfümöt ajánlanátok...

Milyen parfümöt ajánlanátok télre?

Figyelt kérdés

Nyáron főleg friss, gyömölcsös kicsit édeskés parfümöket használok (pl. Puma - Jam, Adidas - Fruity Rhythm).

Télre is vmi édes illatot keresek, de olyan "téliesebbet."

Milyet válasszak? Márkát és árat is lécci! :)

2012. aug. 14. 18:15
 1/3 delusion ***** válasza:

Remélem te is tudod, hogy erre a kérdésre nem lehet válaszolni, annyira sokmindentől függ... :)

Na de nemtől, kategóriától, kortól, ártól, illatcsaládoktól, meg úgy kb. mindentől függetlenül itt van tíz parfüm, ami legelőször eszembe jut, ha nőiesebb téli illatokat kellene mondanom:

Montale - Chocolate Greedy - 100ml EDP 20-25K

JOOP! - Jette Dark Sapphire - 100ml EDT 8-10K

Thierry Mugler - Angel - 100ml EDP 25-30K

Thierry Mugler - Angel Men - 100ml EDT 10-15K

Guerlain - Shalimar - 75ml EDP 10-15K

Serge Lutens - Arabie - 50ml EDP 20-25K

L'Artisan - Tea For Two - passz

Dior - J'Adore - 100ml EDP 20-25K (bár ez nem kifejezetten téli)

Estée Lauder - Knowing - 30ml EDP 8-10K

Parfum de Nicolai - Maharanih - 50ml EDP 15-20K

Kenzo - Amour - 100ml EDP - 10-15K

Az árakat nagyon felnyomja az, hogy a "női" parfümök javarésze (elméleti síkon) EDP, illetve mindből a legnagyobb kiszerelést írtam (már amelyikből találtam), mivel - papíron - az éri meg a legjobban.

2012. aug. 16. 19:22
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ilyen tipikus téli illat a D&G: The One illata. Én nagyon szeretnék egy olyat télre.
2012. aug. 17. 23:33
 3/3 delusion ***** válasza:
A női "The One" jól van megkomponálva, ez igaz. :-) Sajnos a férfi változata(i) hírhedtek a tartósságukról (vagyis annak hiányáról).
2012. aug. 17. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!