Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Férfi parfüm ötleteket keresek...

Férfi parfüm ötleteket keresek! Ajánlanátok valamit?

Figyelt kérdés

A páromnak venném, de a férfi parfümökhöz kicsit suta vagyok:) Valami sportosat szeretnék, nem olyat, ami egy öltönyös úriemberhez passzol:D Olyat, ami hétköznapra megfelelő, nem ünnepi.

Megszaglásztam már párat, őszintén szólva eddig csak egy volt, ami igazán tetszett (Yves Saint Lauren - L'Homme), de még keresgélek, hátha:)

2014. szept. 8. 21:36
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Dawidoff Cool Water

[link]

2014. szept. 8. 21:39
 2/15 anonim válasza:

Bruno Banani Magic Man

Esprit de Versailles

Párom ezeket használja. Mindkét parfüm nagyon férfias illatú. A Bruno Banani karakteresebb, a másik inkább fiatalosabb. Jó kis termékek, és tartósak is!

2014. szept. 8. 22:39
 3/15 anonim válasza:
Bocsi, a második parfüm teljes neve: Esprit de Versailles le Duc. :)
2014. szept. 8. 22:41
 4/15 WheneverYouWant ***** válasza:

Akkor olyat válassz ami neked tetszik.. valószínűleg úgyis te fogod érezni a legtöbbször...

Westend és Aréna pláza parkolóban olyan felvilágosítást adnak neked hogy megveszel bármit... csak 5 percig kell a kocsiban ülni ennyi a dolgod...

2014. szept. 8. 23:30
 5/15 anonim ***** válasza:
Lamborghinik jók
2014. szept. 9. 15:09
 6/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2014. szept. 11. 15:20
 7/15 anonim ***** válasza:
Bvlgari jött be nekem
2014. szept. 11. 19:05
 8/15 anonim ***** válasza:

Én múltkor végigszaglásztam a Douglas kínálatát, és kb. 20-ról, ami egy kicsit is tetszett, leírtam magamnak a részletes véleményemet. Amit az átböngészés után ajánlani merészelek, az a : Tommy Hilfiger - Freedom Sport.

De inkább menj a saját orrod után, hiszen nem nekem fog illatozni a párod ;) Ami fontos: neked tetsszen. Nem vezet semmi jóra, ha rossz érzés fog el a párod parfümjétől. 2. Képzeld őt magad elé, milyen lenne, ha rajta éreznéd azt az illatot. És nem árt az sem, ha ismered a párod ízlését, mert nagyon kínos tud lenni, ha végül a haverjánál/apukájánál/kukában landol.

2014. szept. 11. 22:23
 9/15 A kérdező kommentje:

Persze, nyilván én fogok dönteni, és azt veszem, ami nekem tetszik.

Csak túl nagy a kínálat, lehetetlen végigszagolni az összeset, ezért szeretnék ötleteket, hogy egyáltalán mi az, amit érdemes lenne megszagolnom:)

Köszönöm a tippet:)

2014. szept. 12. 14:45
 10/15 anonim ***** válasza:
a Bvlgari Aqua friss gyümölcsös, kicsit fűszeres elég intenzív de mégse túl édes, nekem nagyon bejött
2014. szept. 12. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!