Férfi parfüm ötleteket keresek! Ajánlanátok valamit?
A páromnak venném, de a férfi parfümökhöz kicsit suta vagyok:) Valami sportosat szeretnék, nem olyat, ami egy öltönyös úriemberhez passzol:D Olyat, ami hétköznapra megfelelő, nem ünnepi.
Megszaglásztam már párat, őszintén szólva eddig csak egy volt, ami igazán tetszett (Yves Saint Lauren - L'Homme), de még keresgélek, hátha:)
Bruno Banani Magic Man
Esprit de Versailles
Párom ezeket használja. Mindkét parfüm nagyon férfias illatú. A Bruno Banani karakteresebb, a másik inkább fiatalosabb. Jó kis termékek, és tartósak is!
Akkor olyat válassz ami neked tetszik.. valószínűleg úgyis te fogod érezni a legtöbbször...
Westend és Aréna pláza parkolóban olyan felvilágosítást adnak neked hogy megveszel bármit... csak 5 percig kell a kocsiban ülni ennyi a dolgod...
Én múltkor végigszaglásztam a Douglas kínálatát, és kb. 20-ról, ami egy kicsit is tetszett, leírtam magamnak a részletes véleményemet. Amit az átböngészés után ajánlani merészelek, az a : Tommy Hilfiger - Freedom Sport.
De inkább menj a saját orrod után, hiszen nem nekem fog illatozni a párod ;) Ami fontos: neked tetsszen. Nem vezet semmi jóra, ha rossz érzés fog el a párod parfümjétől. 2. Képzeld őt magad elé, milyen lenne, ha rajta éreznéd azt az illatot. És nem árt az sem, ha ismered a párod ízlését, mert nagyon kínos tud lenni, ha végül a haverjánál/apukájánál/kukában landol.
Persze, nyilván én fogok dönteni, és azt veszem, ami nekem tetszik.
Csak túl nagy a kínálat, lehetetlen végigszagolni az összeset, ezért szeretnék ötleteket, hogy egyáltalán mi az, amit érdemes lenne megszagolnom:)
Köszönöm a tippet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!