Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Nagyon bizalmatlan vagyok? Miert?

Nagyon bizalmatlan vagyok? Miert?

Figyelt kérdés

Akar hanyszor magamra nezek mindig nagyon csunyanak lattom magam! Barataim, szuleim es a korulvevok, azt mondjak hogy ez nincs igy!? Nem tudom mit higyek? Kovernek lattom magam?!

Es a sulyom is kicsit sok, nem tudom hogyan probaljam bizni magamba es talan lefogyak, talan szukseg lenne tobb kitartasra!?? Irjatok! :*

2010. jan. 15. 18:18
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha nem tetszel magadnak tegyél érte!!

Pl fogyókúra,fiegyelj ha csúnya is lennél akkor hidd el az mástól nem fogod hallani,mert barátok rokonok ilyent úgysem mondanak. Hogy,hogy mit higyj? Nem kell semmit hinni,attól,hogy nem tetszel valakinek még nem biztos,hogy ronda vagy.

2010. jan. 15. 18:36
 2/2 anonim válasza:
önismereti/önfejlesztő program!
2010. jan. 16. 00:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!