Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy nagyon bizalmatlan vagyok?

Figyelt kérdés
Nagyon bizalmatlan vagyok minden csajjal szemben, pedig legtöbbször nincs rá semmi okom. Pl. már az is zavar ha egy csaj elmegy valahova a saját baráti társaságával. Egyből azt gondolom h pasikkal volt, attól félek hogy megcsal. Egyből elkap a féltékenység. Nagyon rossz ez, mert legtöbbször ez a bizalmatlanság és félelem teszi tönre az alakuló kapcsolataimat. Hogy lehetne leszokni?
2009. aug. 23. 21:11
 1/5 anonim ***** válasza:
költői kérdés... ha te a barátaiddal elmész valahova miközben barátnőd van, és nyílván lesznek ott más lányok is, történik valami?
2009. aug. 23. 21:12
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem de mégis... Amúgy az is hozzátartozik hogy szeretek eddig mindig szerettem barátnőm felett uralkodni. Ki akartam sajátítani, megmondani neki hogy mit csináljon és mit ne csináljon, meg h hogyan gondolkodjon szóval mindent.
2009. aug. 23. 21:14
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem magaddal vannak félelmeid, amit kivetítesz másokra.

Ennek az oka nagyon összetett lehet, az is előfordulhat hogy a múltadból hozol valamit ami kiváltja benned ezeket az érzéseket.

Hogy lehetne leszokni... nem tudom, talán szakember segítségét kellene kérned!

2009. aug. 23. 21:15
 4/5 anonim ***** válasza:
Senkit se lehet kisajátitani mindenkinek szüksége van egy kis szabad térre nem hiszem h neked tetszene ha a csaj meg akarná mondani kivel találkozhatsz hová mehetsz mit csinálhatsz, kire gondolhatsz ez annyira gyerekes... Kicsit probáld ugy felfogni hogy szeret és nem fog megcsalni ahogy te sem teszed vele..
2009. aug. 23. 21:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Legyél is bizalmatlan, nemrégiben én is olyan sebet kaptam. Soha nem tudtam bízni, pedig már 1,5 éve járok egy sráccal, sose bíztam benne, de pár napja közöltem vele, hogy szeretem, és képes vagyok benne megbízni.Elsírta magát és közölte, megcsalt . Ez ennyi! Senkiben nem lehet megbízni!! Senkiben! Jól teszed, ha bizalmatlan vagy!
2009. aug. 24. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!