Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan bizonyíthatnám be, hogy nem vagyok bizalmatlan vele?
Figyelt kérdés
3 hete vagyok együtt egy fiúval, és azt érzi, hogy bizalmatlan vagyok. Mit kellene tennem, hogy ne érezze így?
18/l
2011. márc. 10. 14:55
1/8 anonim válasza:
Semmit. Csak ne bizalmatlankodj.
2/8 A kérdező kommentje:
de nem titkolok előtte semmit
2011. márc. 10. 15:00
3/8 anonim válasza:
Jahogy úgy érti, azt hittem úgy gondolja, hogy benne nem bízol. Nos, nyilván csak van valami amiről nem beszélsz és azért gondolja így. De igazából ez nem baj, még egy kapcsolatban is kellenek a titkok. Ha titkod van akkor titkold úgy, hogy ne tudja, hogy titkolsz valamit :) ha pedig nincs titkod, akkor kérdezd meg, hogy miért gondolja, hogy titkolózol?
4/8 A kérdező kommentje:
nem egyszerű ember, de én bizonyítani akarok neki.
2011. márc. 10. 15:07
5/8 anonim válasza:
Beszéljél, ne hallgass például!
6/8 A kérdező kommentje:
miről?
2011. márc. 10. 15:14
7/8 anonim válasza:
Mindenről? Ha valamiben hallgatsz, ha az is a helyzet, hogy nem tudsz arról mit mondani, lejöhet úgy is, hogy nem akarsz róla beszélni valamiért, tehát titkaid vannak előtte.
8/8 A kérdező kommentje:
értem. köszönöm a tanácsodat!
2011. márc. 10. 15:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!