Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Normális hogy nem engedik...

Forever 18 kérdése:

Normális hogy nem engedik nekem h vegyek egy sminklalettát?

Figyelt kérdés
12 éves vagyok és szülinapokról összegyűjtöttem a pénzem 30 ezer FT. És szeretnék venni egy palettát. Mér nem engedik??

2014. aug. 21. 13:47
 1/8 anonim ***** válasza:
61%
Bemész egy 100 ft-osba vagy illatszeresbe és 1000 ft alatt is találsz kisebb fajtákat. Gondolom azt megengednék, játszani bőven elég. 12 évesen meg úgysem fogsz komolyabban sminkelni, szóval felesleges.
2014. aug. 21. 13:49
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem azzal van baj h drága hanem azzal hogy halára fogom festeni magam anya szerint. Pedig ez nem igaz mindig ügyelek rá hogy a sminkem a koromhoz illő legyen. Köszi a választ
2014. aug. 21. 13:50
 3/8 anonim ***** válasza:
80%
ha veszel akkor nehogy 100 forintosba egyél valamit meg csak azért, mert olcsó! na az tényleg tönkre fogja tenni a bőröd
2014. aug. 21. 13:51
 4/8 anonim ***** válasza:
93%
Az a baj hogy a te korodhoz semmiféle smink nem illik, mivel még csak egy gyerek vagy.
2014. aug. 21. 13:52
 5/8 anonim válasza:
92%
Neked még semmiféle sminket nem kéne használni!
2014. aug. 21. 14:01
 6/8 anonim ***** válasza:
80%

Erről a kérdésről az Életem értelmei-ből jut eszembe egy mondat:

"Claire, 15 vagy, Isten a sminkesed."

Helyettesítsd be a neveded, meg a 12 évedet. A többi stimmel.

A Te korodban elég (sőt még az is sok) a szempillaspirál, oszt kész... Tök fölösleges egész palettát venni, úgysem használnád el, a szavatossági idejük meg általában 1-2 év, így kidobott pénz is lenne.

2014. aug. 21. 15:10
 7/8 A kérdező kommentje:
Ok köszi a válaszokat. Megvettem a palettár:-)
2014. aug. 21. 18:08
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a te korodban bőven felesleges még. Minek hisz még gyerek vagy? Majd sminkelheted magad bőven lesz rá időd.. Másrészt meg öregíti a bőrt ha állandóan kened magad.. Én örülnék ha még gyerek lehetnék...
2014. aug. 21. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!