Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Nem értem, hogy a szulok,...

Nem értem, hogy a szulok, hogy engedik meg a 10-12 éves gyermekuknek, hogy sminket használjanak? Ez azért már enyhén durva! 17 éves vagyok és nem használom a sminket, mert egy ido után elrontja a borunket

Figyelt kérdés

17 éves vagyok és nem használom a sminket, mert tudom, hogy egy ido után elrontja a boromet és aztán pláne kell sminket használnom(és korábban fel kell kelnem suli elott:))mert akkor megijednek tolem az utcán

Képzeljétek el ezeket a gyerekeket pár év múlva, mit fognak akkor magukkal muvelni?

2013. szept. 16. 19:24
 1/7 anonim ***** válasza:
58%
Örülök és köszönöm, hogy megosztottad velem ezt a baromira fontos információt, amit kb. hetente leír valaki. Foglalkozz magaddal és ne azon kattogj, hogy más mit csinál. Ő dolguk.
2013. szept. 16. 19:41
 2/7 anonim ***** válasza:
légy büszke magadra... amúgy nem hinném, hogy 10 évesek sminkelnek, de biztos én egy másik univerzumban élek
2013. szept. 16. 19:59
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Ha neki jól esik, akkor had csinálja! Majd ha neked gyereked lesz, akkor majd ne engedd meg neki. Ennyi, téma lezárva.
2013. szept. 16. 20:51
 4/7 anonim ***** válasza:
43%
12 éves vagyok, szempillaspirált és ajakápolót használok, nem púdert, alapozót, tust. Szerintem ez nem nagy dolog, ha te smink nélkül jobban érzed magad, akkor rendben van, de én sminkkel sokkal happy-b vagyok.:D
2013. szept. 17. 16:36
 5/7 anonim válasza:
12 vagyok. Nekem meg se fordul a fejemben. Az oszt.társaimnak van de nem nagyon használják max ilyen sulibulikban. Én egyáltalán nem...
2013. szept. 17. 17:52
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem felesleges ennyi idősen még sminkelni. Nekünk a tanárok nem is engedték általános iskolában. Ha valaki sminkben ment, akkor azonnal lemosatták vele. Én 15 évesen kezdtem el sminkelni, amikor középiskolába mentem.
2013. szept. 18. 15:42
 7/7 Kései Sirató ***** válasza:
26%
NEm kell ezen kiakadnod, amit írsz, az 20 évvel ezelőtt megállta volna a helyét, ma már inkább bőrápoló hatású összetevők vannak a kozmetikumokban, ha drágát veszel, akkor biztosan jó minőségű, nem árt a bőrödnek. Ha lustaság miatt nem sminkelsz, vagy pedig azért , mert azt hiszed, hogy így is tökéletes vagy, akkor ne akadj ki, ha mások igényesebbek.
2013. szept. 18. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!