Ilyen túlzottan telt ajkakon is tud jól kinézni a vörös rúzs, vagy inkább mondjak le róla? [KÉP]
Nagyon tetszenek a pirosas árnyalatok.. de sajnos nincs szép szám. Túlságosan "húsos". Csak a tökéletes ajkakon mutat jól a piros rúzs? Vagy akár az enyémen is elmenne?
Pont hogy a telt ajkakon áll jól a piros rúzs :)
18L
Tényleg? :)
Azt hittem, hogy mivel amúgy is optikailag nagyít, nem mutat jól.. Mindenesetre köszi :)
és a linket is :)
Ez természetes, én sem hétköznapra gondoltam.. :D
Örülök, biztos jól áll neked.. bár ebből sajnos nem következik az, hogy nekem is, de azért a remény hal meg utoljára :D
Nekem is kb ilyen a szám, és évekig használtam piros rúzst.
Pont, hogy a keskeny ajkúaknak nem állnak jól a túl feltűnő vagy a túl sötét színek.
Optikailag nagyít? :D Nekem kis, vékony szám van, és nagyon nevetségesen néz ki rajta a piros rúzs. Ha lehet, akkor inkább még kisebbnek néz ki.
Szerintem a te szád különben nem túl húsos, rendben van. És igen, a piros és más élén színek sajnos csak a telt ajkúaknak áll jól. Ez is egy indok arra, hogy feltöltessem az ajkaimat.:D
Nyugodtan viseld!
Az A betű megvolt, az Anikó nem stimmel.. :D
Mindenesetre köszönöm. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!