Mit gondoltok a fekete és a vörös (piros) rúzsról?
Figyelt kérdés
Vettem mindkettőből, és a barátaim azt mondták, hogy ez a két szín nagyon k***vás. Pedig sok emberen láttam már, és nagyon akartam. De így nem akarom hordani, ha k***ának néznek benne. Szerintetek?2014. júl. 16. 15:57
1/7 anonim válasza:
Művészi fotózáshoz oké, koncertekre oké, kiöltözős helyekre a vörös oké, de nem tizenéveseknek, kb. 25 fölöttieknek, hétköznapokra egyik sem oké, túl hivalkodó, macerás mindig igazgatni, a fogad tiszta rúzs lesz, ami undorító. Az ajkakat meg piszkosul kiszárítja.
Ha vékonyak az ajkaid, akkor meg felejtsd el mindkettőt, mert akkor csak még inkább vékonyítja majd.
2/7 anonim válasza:
Fekete rúzs nekem is kell, csak nem tudom hol lehet kapni olcsón.. Black metaller vagyok.
Vörös rúzst csak akkor használnék, ha el akarnám csábítani a páromat.....és ő nem metaller vagy rocker. ÉS már elmúltam 20.
Az utcára egyiket sem használnám.
3/7 anonim válasza:
Nekem ez jut róla eszembe :D
4/7 anonim válasza:
3.
:'DDD De bolond vagy! :DDD
Első voltam.
5/7 anonim válasza:
Fekete rúzshoz kell egy stílus , neked tetszik? Akkor hord , akkor illik a stíusodhoz , persze azért ne 10-12 évesen , vörös kicsit elegánsabb , de tetszik magadon ? azt is hord. Van egy szemüvegem , ami senkinek se tetszik túlzottan , de én imádom , és eleinte szembe se jutott hogy ne hordjam , de miután megvettem , és sétáltunk haza a csoporttal(táborba voltunk) gondolkoztam egy kicsit rajta , hátha mégse kellene? de aztán eszembe jutott hogy hagyjuk már én imádom , megvette , hordani fogom , most is imádom <33 (mások még mindig nem XD ) Szval ha tetszik hord , NE ÉRDEKELJ KI MIT MOND :)
6/7 anonim válasza:
Ha tetszik akkor hordd! Ne a mások véleményét figyeld,ha te jól érzed magad akkor csináld,és fesd magad! Ennyi! Nekem fekete rúzsom van de utcára nem hordom...majd még be kell rockeresednem (xD rockot hallgatok és kezdem a stílust is felvenni) és akkor talán hordanám hétköznapra is de nem vinném túlzásba. 15/l
7/7 anonim válasza:
a fekete és vörös rúzs menő. : ) hordd, ha tetszik magadon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!