A műszempilla mennyire viseli meg a saját pillákat?
Kényelmetlen a viselete? Milyen időközönként pihentetitek az eredeti szempillákat? Utána nem látja az ember csúnyábbnak magát, ha nincs dús pillája?
Ezek a kérdések merültek fel bennem, amikor a felötlött bennem, hogy kipróbálnám. Egyelőre még csak játszadozom a gondolattal, mert tudom, hogy nem két napra szól. Egyáltalán a pasiknak tetszik? :-) A férjem pl. nem ágál ellene.
használj tincses műszempillát alkalmi használatra
ez természetesnek hat, de persze rögtön más és feltűnő
igaz, ezt este le kell szedni, de nem is teszi tönkre a szempilláidat
Egyes vagyok tenyleg felreolvastam:)
Le is törnek a pillàk fele hosszúsaguakra mar ami megmaradt tartosban szerintem ne gondolkozz.
Hasonló korú vagyok, mint te, és nekem is nemrég jutott eszembe a 3D műszempilla. Hülyén hangzik, de azért, mert belenéztem a celebes tévéműsorba, és felbosszantottam magam azon, hogy mindenki milyen remekül festett (állítólag) smink nélkül, aztán olvastam, hogy az egyikük egy dologhoz ragaszkodott csak a műsor előtt: a 3D műszempilláihoz.
Az a bosszantó, hogy bár nyilván jó rég tudom már, hogy milyen trükköket használnak a nők, hogy menők legyenek, azt nem is sejtettem, hogy ennyire elterjedt ez a műszempilla, nagyon természetesnek hat, és majdhogynem pironkodom, hogy nekem milyen kis csenevészek a pilláim ezekhez képest.
Egy ismerősöm azt mondta, neki voltak ilyen pillái, csak két gondja volt velük: nem szabadott arcot mosni velük, illetve mivel hason alszik, szúrták, és irritálták a szemhéját. No meg minden reggel fésülgetni kell őket. :)
Egyébként állítása szerint döbbenetesen jót tesz az ember arcának, nagyon csinos.
Nem tudom egyébként elképzelni, hogy a sztárocskák „pihentetnék” a szempilláikat Számomra még az is kérdés, hogy a szemet nem irritálja-e a ragasztó, amivel felteszik.
Kedves Kérdező!
Szép szempilláid nem csak a műpillától lehetnek! Próbáld ki az esténkénti ricinus- vagy oliva olajos ápolást,az sokkal jobb választás, mint a műpilla! Ezek tuti biztos nem irritálják majd a szemed, szemben a műpilla ragasztójával.Ha tartósan használod vmelyik olajat, szép, hosszú, sűrű pilláid lesznek, saját tapasztalat!
27/nő
Kedves utolsó válaszoló!
Te melyiket használod az olajok közül? És lehet, hogy bámulatos hozzá nem értésről teszek most tanubizonyságot, de vállalom: ennek a lényege, hogy a szempillák tövéhez juttassa az ember az olajat? Vagyis pl. fültisztító pálcikával végigkenem a pillák tövét este?
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!