Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A műszempilla mennyire viseli...

A műszempilla mennyire viseli meg a saját pillákat?

Figyelt kérdés

Kényelmetlen a viselete? Milyen időközönként pihentetitek az eredeti szempillákat? Utána nem látja az ember csúnyábbnak magát, ha nincs dús pillája?

Ezek a kérdések merültek fel bennem, amikor a felötlött bennem, hogy kipróbálnám. Egyelőre még csak játszadozom a gondolattal, mert tudom, hogy nem két napra szól. Egyáltalán a pasiknak tetszik? :-) A férjem pl. nem ágál ellene.

2014. aug. 18. 09:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
44%
De tonkreteszi!kihullik..legalabb is tartos hasznalatkor. Azt nem tudom hogy ki mennyit szokta pihentetni. Es igen csunyabbnak latja magat az ember. Egy alkalomra jo ha pl mesz egy eskuvore vagy egy nagyobb rendezvenyre bulira de tartosat mindennapi viseletre semmikeooen nem ajanlom..inkabb egy jo spiral. A ferjedre hallgass:)
2014. aug. 18. 09:33
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

használj tincses műszempillát alkalmi használatra

ez természetesnek hat, de persze rögtön más és feltűnő

igaz, ezt este le kell szedni, de nem is teszi tönkre a szempilláidat

2014. aug. 18. 09:44
 3/12 A kérdező kommentje:
1. Félre értettél, a férjem NEM ágál ellene, de egyébként köszönöm a válaszokat, elgondolkodtató.
2014. aug. 18. 10:01
 4/12 anonim ***** válasza:
59%

Egyes vagyok tenyleg felreolvastam:)

Le is törnek a pillàk fele hosszúsaguakra mar ami megmaradt tartosban szerintem ne gondolkozz.

2014. aug. 18. 22:22
 5/12 A kérdező kommentje:
Tegnap beszélgettem egy csajjal, aki csinál 3D szempillákat, neki is van, épp mostanra potyogtak le neki. Azt állítja, hogy ez a módszer már kíméletes, csak vigyázni kell rá, kb. egy hónapot bír. Majdnem meggyőzött, de Ő még fiatal, én 38 vagyok és lehet, hogy nekem nem regenerálódik már olyan gyorsan, mint a fiatalabbaknak. Lehet tényleg maradok a tusnál és a spirálnál. Havi szinten különben sem akarok 4-5 ezreket költeni erre, ideiglenesen meg minek?
2014. aug. 19. 09:56
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem a műszempilla viseli meg a saját pillákat, hanem inkább a ragasztó. A ragasztó a lelke mindennek.
2014. okt. 23. 18:40
 7/12 anonim válasza:
100%

Hasonló korú vagyok, mint te, és nekem is nemrég jutott eszembe a 3D műszempilla. Hülyén hangzik, de azért, mert belenéztem a celebes tévéműsorba, és felbosszantottam magam azon, hogy mindenki milyen remekül festett (állítólag) smink nélkül, aztán olvastam, hogy az egyikük egy dologhoz ragaszkodott csak a műsor előtt: a 3D műszempilláihoz.

Az a bosszantó, hogy bár nyilván jó rég tudom már, hogy milyen trükköket használnak a nők, hogy menők legyenek, azt nem is sejtettem, hogy ennyire elterjedt ez a műszempilla, nagyon természetesnek hat, és majdhogynem pironkodom, hogy nekem milyen kis csenevészek a pilláim ezekhez képest.

Egy ismerősöm azt mondta, neki voltak ilyen pillái, csak két gondja volt velük: nem szabadott arcot mosni velük, illetve mivel hason alszik, szúrták, és irritálták a szemhéját. No meg minden reggel fésülgetni kell őket. :)

Egyébként állítása szerint döbbenetesen jót tesz az ember arcának, nagyon csinos.

Nem tudom egyébként elképzelni, hogy a sztárocskák „pihentetnék” a szempilláikat Számomra még az is kérdés, hogy a szemet nem irritálja-e a ragasztó, amivel felteszik.

2014. okt. 28. 12:24
 8/12 A kérdező kommentje:
Már rengeteg ismerősömnek van, nem csak a celebek néznek ki tőle sokkal jobban. Tényleg bosszantó, mert olykor már az az érzése az embernek, hogy műpilla nélkül már nem is néz ki jól?
2014. okt. 29. 07:12
 9/12 anonim válasza:

Kedves Kérdező!

Szép szempilláid nem csak a műpillától lehetnek! Próbáld ki az esténkénti ricinus- vagy oliva olajos ápolást,az sokkal jobb választás, mint a műpilla! Ezek tuti biztos nem irritálják majd a szemed, szemben a műpilla ragasztójával.Ha tartósan használod vmelyik olajat, szép, hosszú, sűrű pilláid lesznek, saját tapasztalat!

27/nő

2014. nov. 7. 14:26
 10/12 anonim válasza:

Kedves utolsó válaszoló!

Te melyiket használod az olajok közül? És lehet, hogy bámulatos hozzá nem értésről teszek most tanubizonyságot, de vállalom: ennek a lényege, hogy a szempillák tövéhez juttassa az ember az olajat? Vagyis pl. fültisztító pálcikával végigkenem a pillák tövét este?

Köszönöm!

2014. nov. 7. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!