Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Rossmannos műszempilláról mi...

Rossmannos műszempilláról mi a véleményetek? Először próbálkoznék a felrakásával saját kezűleg! Szilveszterre szeretném. Esetleg öntapadós műszempilla létezik?

Figyelt kérdés
2011. nov. 21. 17:48
 1/5 anonim ***** válasza:
A nővérem vett a Rossmannban műszempillát, de nem vagyok biztos benne, hogy egyre gondolunk. A lényeg, hogy neki nem vált be, mert nem ragadt fel rendesen, vagy ha fent is maradt 2 nap múlva már le is esett.
2011. nov. 21. 17:58
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem 2 nap múlva esik le hanem még aznap.
2011. nov. 21. 18:17
 3/5 anonim ***** válasza:

hát ha 2 nap múlva esik le, az jó. xD Az ilyen szempillák csak egy estére vannak kitalálva. :D ha tartósabbat akar valaki, csináltasson 3d-set. :D

Öntapadós is létezik, de hogy mostanság hol kapható, azt nem tudom.

Én ilyen 300 forintosakat szoktam venni, némelyiknek a ragasztója is jó egy estére, de nem árt hozzá valami jobb fajtát venni külön. Szerintem a rossmannos se lehet olyan rossz. :D előtte próbáld ki szerintem, és ha nem jó a ragasztója, még mindig vehetsz hozzá szilveszterig.

2011. nov. 21. 18:48
 4/5 anonim ***** válasza:
Bármilyen műszempillát lehet venni,A LÉNYEG,egy jó műszempillaragasztó hozzá.Ami jár a műszempillákhoz az 2forintot nem ér,és csak összeragasztja az eredeti szempilládat,plusz nem is tartós,a bőrödről sem jön le....
2011. nov. 21. 18:48
 5/5 anonim ***** válasza:

igen igen, a szempilla a mindegy a ragaszto a fontos.

fodrászkellékesnél van jó 8-900 ft körül van, de azt tudod használni rengeteg ideig, meg tudsz vele szórakozni, hogy sikerüljön felrakni, mert először nem fogod tudni rendesen, de abba sok van szal semmi gond.

2011. nov. 22. 01:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!