Rossmannos műszempilláról mi a véleményetek? Először próbálkoznék a felrakásával saját kezűleg! Szilveszterre szeretném. Esetleg öntapadós műszempilla létezik?
hát ha 2 nap múlva esik le, az jó. xD Az ilyen szempillák csak egy estére vannak kitalálva. :D ha tartósabbat akar valaki, csináltasson 3d-set. :D
Öntapadós is létezik, de hogy mostanság hol kapható, azt nem tudom.
Én ilyen 300 forintosakat szoktam venni, némelyiknek a ragasztója is jó egy estére, de nem árt hozzá valami jobb fajtát venni külön. Szerintem a rossmannos se lehet olyan rossz. :D előtte próbáld ki szerintem, és ha nem jó a ragasztója, még mindig vehetsz hozzá szilveszterig.
igen igen, a szempilla a mindegy a ragaszto a fontos.
fodrászkellékesnél van jó 8-900 ft körül van, de azt tudod használni rengeteg ideig, meg tudsz vele szórakozni, hogy sikerüljön felrakni, mert először nem fogod tudni rendesen, de abba sok van szal semmi gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!