Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogy tetszik a Beauty blogom?

Hogy tetszik a Beauty blogom?

Figyelt kérdés

Nem rég kezdtem el blogolni szépségápolással kapcsolatban és érdekelnének a vélemények :) Esetleg akinek tetszik a Blog feliratkozhat vagy követhet facebookon ! Előre is köszönöm a véleményeket :)

Blog: [link]

Facebook: [link]

2014. aug. 15. 19:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

kifolyik a szemem. Arra figyelj, hogy milyen színeket választasz. Gyorsba beleolvastam a 2. mondatnál azt mondtam, hogy jó...nekem ennyi elég :D

A színeket variáld, hogy a legolvashatóbb és a legszebb. Nekem az olvashatósággal van a bajom.

2014. aug. 16. 00:42
 12/14 anonim ***** válasza:
51%
A kinézet tényleg borzalmas. :/ Nem kell profit bérelned, hogy csináljon neked jó design-t, gyakorlással te is tudsz egész jót csinálni. Az ilyen beauty blogokon pedig nem sűrűn kell kinézetet cserélni, csinálsz egy szépet, és hónapokig maradhat. Az első ami nagyon feltűnő, az az oldal kaotikussága . Semmi nincs összhangba semmivel, a színek nem passzolnak egymáshoz. [link] Ezen az oldalon nagyon jó színösszeállítások vannak, keresgélj itt. Az általam linkelt paletta is szép lehet, pl. ha fehér lesz a háttér (1. szín), barnák a betűk (utolsó szín), A 2,3 színt felhasználod mondjuk a fejlécedhez, szürkével mehetnek az apróbb dolgok. Ez nem az én oldalam ugyan, de itt szerintem látható, hogy milyen, egy egyszerű, de nagyszerű, letisztult oldal: [link] A cikkeid amúgy nagyon igényesek! :)
2014. aug. 16. 14:13
 13/14 anonim ***** válasza:
Miért nem gportal-ra csinálod a blogod? Ha átköltözöl oda akkor csinálok neked design. Ha érdekel az ajánlatom írj privátba.
2014. aug. 16. 21:01
 14/14 anonim ***** válasza:
Tele van helyesírási hibával és tagolási problémával (vessző hiányok).
2014. aug. 16. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!