Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogy tetszik a Beauty blogom?

Hogy tetszik a Beauty blogom?

Figyelt kérdés

Nem rég kezdtem el blogolni szépségápolással kapcsolatban és érdekelnének a vélemények :) Esetleg akinek tetszik a Blog feliratkozhat vagy követhet facebookon ! Előre is köszönöm a véleményeket :)

Blog: [link]

Facebook: [link]

2014. aug. 15. 19:15
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Nagyon gagyi a kinézete, a cikkek nem rosszak.
2014. aug. 15. 19:24
 2/14 anonim ***** válasza:
Igen igen, ahogy az előző írja. A bejegyzések nagyon jók, hasznosak, de a kinézet miatt lehet, hogy nem mindenki veszi a fáradtságot, hogy belekukkantson. Én egy bézs/világossárga hátteret javasolnék, vagy valami pasztellszínűt, hozzá illő betűkkel. Pl egyszínű mályva háttérkép és valami sötétrózsaszín betűk.:)
2014. aug. 15. 19:37
 3/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm !:)

A kinézete azért lett ilyen mert a "nevem" Rebecca Secret ami a Victoria Secretből jött mivel imádom őket és ők sokat használják ezt a csíkos mintát mind az üzletükben, mind a csomagoláson :)

2014. aug. 15. 19:48
 4/14 anonim ***** válasza:

Ügyes vagy a cikkeket illetően. De a kinézeten változtathatnál, esetleg keress olyat aki tud neked valami szépet összehozni. :)

Látszik, hogy sok munkád van a cikkekkel. De valami extrát belevihetnél, amit máshol nem lehet megtalálni.

2014. aug. 15. 19:49
 5/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen! Igen a cikkeket gondosan szoktam megírni, nem szoktam összecsapni és sok időt fordítok rá.

Jelenleg külföldön vagyok 2hét múlva megyek haza és akkor gondolkoztam azon, hogy egy szakértő segítségét kérem ebben. Viszont a google blogját használom ami nagyon kötött és költöztetni az oldalt meg nem szeretném..

2014. aug. 15. 19:53
 6/14 anonim ***** válasza:
tetszenek a cikkek de a kinézet borzalmas.. :/ :)
2014. aug. 15. 19:57
 7/14 anonim ***** válasza:
Néz itt szét: [link]
2014. aug. 15. 19:59
 8/14 A kérdező kommentje:

Esetleg most .. [link] ?

Letisztultabb..

2014. aug. 15. 20:59
 9/14 anonim ***** válasza:
Nekem most a fejléc nem tetszik, nem jó a felbontása és ezért homályos. A betűk pedig túl rikítóak, ez a háttérszín király, de a betűk elütnek tőle. Sima feketébe jó lesz a betű, fejlécnek keress valami szép, jó felbontású képet. És a fejlécen szereplő feliratnak se muszáj ám ott lennie, elég rá a blog neve és kész. Csak ügyesen!
2014. aug. 15. 21:02
 10/14 anonim ***** válasza:
Inkább keress valakit, aki ért is hozzá. Ha szeretnéd, hogy a blogod komolyan vegyék, akkor a legelső dolog az a kinézet. Az ember először a kinézetet veszi észre, ami jelen esetben taszító, ezért legszívesebben egyből kiikszelném az oldalad.
2014. aug. 15. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!