Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A Rossmannba vagy a Dm-be...

A Rossmannba vagy a Dm-be tudtok jófajta alapozó ecsetet? Vagy beauty blendert? (Alapozó szivacs)

Figyelt kérdés

Már régóta szeretnék egyet.

Olyat szeretnék ami kicsit drágább és jófajta. (Persze nem egekbe szökő árra gondoltam.)

Vagy ha ott nincs akkor honnan tudok venni? (Rendelni nem akarok) hanem személyesen venni.

Szegeden lakok.És nemrég költöztünk ide azért nem tudom,hogy hol vegyek.

Müllerbe biztos lenne de itt Szegeden nincs Müller. :(

Remélem tudtok segíteni.! ;)

Előre is köszönöm …

2014. júl. 22. 13:59
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem a kedvenc alapozóecsetem (duo fibre) egy miss rose darab. Nem egy nagy márka, de bevált. Ha találkozol ilyen márkával pl 100 forintos boltban vedd meg bátran. :)

A h&m ecsetei is jók egyébként.

2014. júl. 22. 14:15
 2/4 A kérdező kommentje:

És az a "Duo Fibre" ecset pl.:rossmanba is van vagy csak 100ft-os boltba?:)

Egyébként köszi a válszt:)

Rákerestem és nagyon hasonlíth a sigma f80 as ecsetre ahogy látom:

2014. júl. 22. 14:22
 3/4 A kérdező kommentje:
*vagyis nem jót néztem máshoz hasonlítottam a sigma ecsetet bocsi*
2014. júl. 22. 14:24
 4/4 anonim ***** válasza:
A feketesas utcában (kárásszal párhuzamos utca) van egy fodrászkellékes bolt, soke cset is van, ott nézd meg
2014. júl. 22. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!