Alapozó szivacs vagy ecset?
Figyelt kérdés
Én szivacsot használok, szerintetek melyik jobb? Melyiket könnyebb használni? Melyik praktikusabb?2010. jan. 29. 15:49
1/13 anonim válasza:
Szerintem egyik sem!De a sminkesek ecsettel szokták!Én kézzel szoktam felvinni!Sokkal jobb így!Rendesen el lehet oszlatni az arcomon az alapozót!
20L
2/13 anonim válasza:
Énis kézzel szoktam,csak előtte kezet kell mosni... Szivacs az felszívja a felét,pocséklás,még az ecset jó is csak azzal én nemtudom olyan egyenletesen..
3/13 anonim válasza:
A sminkesek az alapozót szivaccsal viszik fel a púdert meg a pirosítót viszik ecsettel, legalábbis nekem így csinálták. Amúgy énis szivacsot használok így természetesebb és nem kell azon izgulnom hogy az arcom szélén rosszul van elkenve :D
4/13 anonim válasza:
A sminkesek többsége ecsetet használ. :) Max. a púdert viszi fel szivaccsal.
5/13 anonim válasza:
én szivacsot használok, nekem bevált, igaz hogy beszívja az alapozó egy részét magába, de a szivacsnak van egy olyan tulajdonsága, hogy ha megnyomod akkor kijön belőle amit felszívott :)
6/13 anonim válasza:
kézzel. a szivacs csak felszív egy csomó alapozót vagyis pazarlás, az ecset meg sztem maradjon meg a profiknak:)
7/13 anonim válasza:
Én nem használok alapozót:D De szerintem az ecset praktikusabb!
8/13 anonim válasza:
én nekem mindkettő van és sztem ecsetet használj.
9/13 anonim válasza:
ecsetet ajánlom.könnyű használni és szép eredményt lehet vele elérni.a szivacs csíkokat hagy és a kisebb helyekre elég nehéz felvinni.
10/13 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
2010. jan. 30. 16:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!